Το «πελατολόγιο» του Νούνο Ασίς και οι προτάσεις στην Ομόνοια

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Ο Νούνο Ασίς είναι από τους λίγούς ποδοσφαιριστές τα τελευταία χρόνια, που φόρεσαν τη φανέλα της Ομόνοιας και αγαπήθηκαν τόσο πολύ από τους οπαδούς της ομάδας. Έστω και αν ήρθε σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία, κατάφερε στην τετραετή παρουσία του στους «πράσινους» πρόσφερε στιγμές «μαγείας» στα γήπεδα της Κύπρου, κερδίζοντας την εκτίμηση και από οπαδούς άλλων ομάδων.

Το καλοκαίρι του 2016 αποφάσισε να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και να δραστηριοποιηθεί στον τομέα της εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών. Η παρουσία του στην Κύπρο της προηγούμενες ημέρες μόνο τυχαία δεν ήταν, με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος πρότεινε δύο ποδοσφαιριστές στον Νεόφυτο Λάρκου, με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις από τον καιρό που τον είχε ως προπονητή στο «τριφύλλι».

Διαβάστε επίσης: Κολοβός: «Σίγουρα θα αλλάξουν πράγματα στην Ομόνοια» (vid)

Ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας εκτιμά απεριόριστα το ποδοσφαιρικό «μάτι» του Νούνο και δεν αποκλείεται η ομάδα της Λευκωσίας να «ψωνίσει» το καλοκαίρι από τον… κατάλογο της εταιρείας του «μάγου». Ο πρώην «μαέστρος» της Ομόνοιας είναι συνεργάτης με τους συμπατριώτες του και πρώην σπουδαίους ποδοσφαιριστές Πέδρο Μέντες και Φερνάντο Μέιρα, και η Εταιρεία τους που ονομάζεται «ΜΝΜ» (Μέντες-Νούνο-Μέιρα) έχει στο πελατολόγιο της περίπου 46 ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Στο «παλάτι» που ξέρει ο Αναστασίου με άρωμα «φούριας ρόχας» (vid)

Ακολουθεί η σχετική λίστα που περιλαμβάνει ονόματα για… κάθε πορτοφόλι

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ