aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Το φαινόμενο θα έχει και συνέχεια για τρίτο σερί ματς

Ομόνοια: Το φαινόμενο θα έχει και συνέχεια για τρίτο σερί ματς

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τις τελευταίες δύο αγωνιστικές η Ομόνοια στερήθηκε την παρουσία δύο βασικών ποδοσφαιριστών της λόγω καρτών. Αρχικά του Ντάρμπισαϊρ απέναντι στην ΑΕΚ και προχθές του Λούφτνερ. Το φαινόμενο αυτό θα έχει και συνέχεια για τρίτο σερί ματς, μάλιστα αυτή τη φορά το «τριφύλλι» θα στερηθεί την παρουσία των Λανγκ και Γκόμεθ.

Δυο βασικά γρανάζια της ομάδας του Μπεργκ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο επικείμενο ματς με την Πάφος FC. Μάλιστα θα «σπάσει» το αλάνθαστο σερί τους. Και οι δύο τους έως τώρα δεν είχαν χάσει λεπτό! Ήταν παρόντες στο αρχικό σχήμα και στα 15 παιχνίδια βασικοί και αναντικατάστατοι.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Η μετεγγραφική… σιωπή και το μοναδικό δεδομένο

Πλέον, ο Νορβηγός προπονητής καλείται να βρει τους αντικαταστάτες τους, με τον Λούφτνερ να επανέρχεται και εκτός απροόπτου θα αποτελέσουν μαζί με τον Χούμποτσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Όσο για τον αντί-Γκόμεθ, πολλά τα σενάρια, υπάρχει δρόμος μέχρι και την Πέμπτη που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ