Ομόνοια: Το αριστερό πόδι του Χούμποτσαν την κάνει πιο ευέλικτη

Η προσθήκη του έμπειρου ποδοσφαιριστή κάνει πιο ευέλικτη την Ομόνοια, αφού δίνει τη δυνατότητα στον Μπεργκ, εάν το θελήσει, να παίξει και με τριάδα στην άμυνα…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Λανγκ και Λούφτνερ είναι δεξιοπόδαροι, γι’ αυτό και η Ομάδα Προγραμματισμού έψαχνε αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνας και τον βρήκε στο πρόσωπο του Τομάς Χούμποτσαν. Ο Σλοβάκος στόπερ χρησιμοποιεί και τα δύο του πόδια.

Η προσθήκη του έμπειρου ποδοσφαιριστή κάνει πιο ευέλικτη την Ομόνοια, αφού δίνει τη δυνατότητα στον Μπεργκ, εάν το θελήσει, να παίξει και με τριάδα στην άμυνα. Δηλαδή με τους Λανγκ, Λούφτνερ και Χούμποτσαν. Ίσως δούμε αυτό τον σχηματισμό σε κάποιους αγώνες, αναλόγως του παιχνιδιού κάποιων αντιπάλων.

Διαβάστε επίσης: Η Ομόνοια φέτος «φωνάζει» πως έχει βάθος

Άλλωστε, η Ομόνοια έχει και τους ακραίους ποδοσφαιριστές που μπορούν να υποστηρίξουν σχηματισμό με φουλ-μπακ, όπως είναι ο Λέτσγιακς από αριστερά και οι Μαυρίας, Περέιρα από δεξιά. Θα διαφανεί στην πορεία εάν τελικά ο Νορβηγός προπονητής θα θελήσει να παίξει διαφορετικά αφού στα πρώτα δύο ματς παρουσίασε την ομάδα του με το 4-2-3-1.

Διαβάστε επίσης: Η 10άδα των πιο ακριβών μετεγγραφών του καλοκαιριού στην Κύπρο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ