Ομόνοια: Το αλαλούμ με την έδρα και η αναφορά των Αραράτ και ΟΥΕΦΑ

Το πέρδεμα με το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι, η ανακοίνωση της Αραράτ και η αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ...

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ένα αλαλούμ επικρατεί σχετικά με την έδρα στην οποία θα διεξαχθεί ο αγώνας της Ομόνοιας με την Αραράτ/Αρμενία, στο πλαίσιο του α’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

Καταρχάς, βάσει των οδηγιών της ΟΥΕΦΑ ανάλογα με την επιδημιολογική εικόνα σε κάθε χώρα, η Αρμενία σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να φιλοξενήσει αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης και δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση αποστολής από άλλη χώρα. Από την άλλη ωστόσο, στις λεπτομέρειες του αγώνα Αραράτ/Αρμενία – Ομόνοια, αναγράφεται ως έδρα του αγώνα το FFA Academy Stadium στην πρωτεύουσα της χώρας, το Ερεβάν.

Κάτι που ανακοίνωσε και η διοίκηση της Αραράτ/Αρμενία στους επίσημους λογαριασμούς της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (δείτε εδώ). Αυτό που αποτελεί μεγάλο ερωτηματικό, είναι εάν οι Αρμένιοι προχώρησαν στην εν λόγω ανακοίνωση βάση του match information του αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ, ή εάν πάλεψαν και κέρδισαν το δικαίωμα να διεξαχθεί η αναμέτρηση στην Αρμενία, αφού βάσει κλήρωσης, γηπεδούχος είναι η Αραράτ.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε επίσης, εάν στην ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ δεν φρόντισαν να αφήσουν κενό εκεί που αναγράφεται η έδρα με την υποσημείωση ότι θα ανακοινωθεί σύντομα. Την ίδια στιγμή που ο ορισμός ουδέτερης έδρας σε άλλα ματς, αναγράφεται κανονικά στην ιστοσελίδα της ΟΥΕΦΑ.

Μπέρδεμα μεγάλο… Από εκεί και πέρα, στην Ομόνοια δεν έχουν λάβει ακόμη καμία επίσημη ενημέρωση από την ΟΥΕΦΑ για την έδρα του αγώνα με την Αραράτ, οπόταν αναμένουμε αυτό να γίνει το συντομότερο και να μπει τελεία σε αυτό το θέμα.

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ