aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΟμόνοια: Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ακαδημίας

Ομόνοια: Το αγωνιστικό πρόγραμμα της ακαδημίας

Συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις δίνουν αυτή την εβδομάδα οι επίλεκτες ομάδες της Ακαδημίας της Ομόνοιας. Στο πρόγραμμα υπάρχουν πέντε αναμετρήσεις.

Η ομάδα U19 θέλει να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα για να ανέβει βαθμολογικά. Αυτή την αγωνιστική έχει ενώπιόν της το «αιώνιο» ντέρμπι εκτός έδρας.

Η ομάδα U17 ψάχνει την τρίτη συνεχόμενη νίκη της για να παραμείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ για την 5η αγωνιστική.

Η ομάδα U16 θέλει να αφήσει πίσω της τις δύο τελευταίες ισοπαλίες και να επανέλθει στις νίκες στο ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ εντός έδρας.

Η ομάδα U15 στοχεύει στο «τρίποντο» κόντρα στον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας για να μειώσει τη διαφορά που τη χωρίζει από τις προπορευόμενες ομάδες.

Η ομάδα U14 βρίσκεται στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας και για να παραμείνει εκεί θα χρειαστεί να φύγει νικήτρια από την έδρα του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ