aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Της έβγαλαν το... μάτι 12 φορές

Ομόνοια: Της έβγαλαν το… μάτι 12 φορές

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Με καράβι που μπάζει νερά μοιάζει η Ομόνοια η οποία παρουσιάζεται αδιόρθωτη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Ούτε τα συνεχόμενα ματς, ούτε τα ευρωπαϊκά ταξίδια αλλά ούτε και η κούραση φαντάζουν ως πειστικές δικαιολογίες για να αιτιολογήσουν τις χαμένες ευκαιρίες αλλά και την αδυναμία να καθαρίζει παιχνίδι απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες.

Ο Χένινγκ Μπεργκ αλλά και οι ποδοσφαιριστές του έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τους χαμένους 10 βαθμούς (!) στα τελευταία τέσσερα παιχνίδι, αφού πήραν μόλις δύο ισοπαλίες. Ο μεν Νορβηγός δέχεται «πυρά» από τους φιλάθλους για τη διαχείριση του ρόστερ, ενώ οι παίκτες σε αρκετά σημεία των αγώνων κάνουν λάθος μεταβιβάσεις, και σωρεία χαμένων  ευκαιριών στα τελευταία δύο παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Στον τοίχο…

Εξάλλου, οι αριθμοί αποδεικνύουν το πρόβλημα που υπάρχει στο «τριφύλλι», αφού σε επτά παιχνίδια απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες μάζεψε εννέα από τους 21 διαθέσιμους βαθμούς. Πιο αναλυτικά, μετρά δύο νίκες- μετά δυσκολίας- απέναντι σε Καρμιώτισσα και Εθνικό, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Αναμφίβολα, είναι δεδομένα τα οποία… απαγορεύονται για ομάδα που «χτυπά» το πρωτάθλημα. Οι ήττες και τα στραβοπατήματα είναι μέσα στο πρόγραμμα, όμως όταν επαναλαμβάνονται, το σήμα κινδύνου αρχίζει και ηχεί στα αφτιά του Μπεργκ και όχι μόνο.

Ο Λάρκου και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας προγραμματισμού, καλούνται να ενισχύσουν το ρόστερ. Μέχρι τότε όμως, υπάρχουν πέντε παιχνίδι πρωταθλήματος, στα οποία μάλιστα συμπεριλαμβάνονται και δύο ντέρμπι (ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση). Γίνεται λοιπόν αντιληπτό πως πρέπει να ξυπνήσει, πριν χαθεί το τρένο στα μισά της διαδρομής καθώς ήδη βρίσκεται στο -7.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ