aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Την πάτησε και πήγε προετοιμασμένη

Ομόνοια: Την πάτησε και πήγε προετοιμασμένη

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ως επαγγελματική νίκη, μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή που πέτυχε η Ομόνοια απέναντι στον Ολυμπιακό. Χωρίς να είναι καλύτερη, κυνήγησε την ουσία, ευτύχησε να προηγηθεί με δύο τέρματα διαφορά πριν το τέλος του ημιχρόνου με τον Ντάρμπισαϊαρ (21’, 42’) και μετά έκανε διαχείριση του υπέρ της αποτελέσματος.

Ο αντίπαλός της, μπορεί να είχε περισσότερο την μπάλα στην κατοχή του, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όμως η Ομόνοια με την αμυντική συμπεριφορά της δεν του επέτρεψε να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνος. Και επειδή στο «τριφύλλι» την πάτησαν στο ματς του α’ γύρου, προχθές πήγαν ξεκάθαρα για το αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Μότα: «Δεν ένιωθα άνετα στην Ομόνοια, είχαν πολλά προβλήματα»

Στο «Ηλίας Πούλλος» γύρισαν σελίδα και έβαλαν στην «ακίδα» τους τις αναμετρήσεις με Δόξα την Πέμπτη (6/2) για το κύπελλο και Εθνικό την Κυριακή (9/2) στο ΓΣΠ. Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Φαμπιάνο και η προσοχή είναι στραμμένη στον Γιαν Λέσγιακς, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στον ώμο από το ματς με τον Ολυμπιακό πέρασε από ιατρικές εξετάσεις σήμερα (3/2) και την Τρίτη (4/2) θα υπάρχουν νεότερα σχετικά με το μέγεθος του τραυματισμού.

Διαβάστε επίσης: Καυστική ανακοίνωση του Συ.Φι Ομόνοιας: «Απαιτούμε τα λεφτά μας πίσω»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ