Ομόνοια: Τι σημαίνουν τα δύο ανοικτά «μέτωπα» του Παπασταύρου

Άκρως μελετημένες είναι οι τελευταίες κινήσεις του Σταύρου Παπασταύρου και τον συνεργατών του. Ο πρόεδρος της Ομόνοιας το έχει βάλει άλλωστε σκοπό να οδηγήσει την ομάδα της πρωτεύουσας σε καλύτερες μέρες, πραγματοποιώντας πρωταγωνιστική πορεία.

Η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος μπορεί να θεωρείται αποτυχημένη, ωστόσο το Δ.Σ. του «τριφυλλιού» έπαθε και… έμαθε. Ήδη ο Παπασταύρου έχει ανοίξει δύο… μέτωπα. Αρχικά διέκοψε τερμάτισε μονομερώς το συμβόλαιο που διατηρούσε με την Primetel και βγήκε σε προσφορές, ενώ παράλληλα έκρινε πως, το ποσό που πληρώνει η Ομόνοια στο ΓΣΠ είναι εξαιρετικά μεγάλο, γι’ αυτό και αποτάθηκε στον ΚΟΑ για το Μακάρειο. Σε τι αποσκοπούν οι πιο πάνω κινήσεις;

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Όλα προς όφελος του μπάτζετ…

Με αυτό τον τρόπο, η Ομόνοια από τη μια θα αυξήσει τα έσοδά της από τα τηλεοπτικά και από την άλλη θα μειώσει τα έξοδά της για τη χρήση του σταδίου που θα αγωνίζεται, ποσό που θα… επενδυθεί στον προϋπολογισμό. Θα είναι μια εξέλιξη που θα της επιτρέψει να εντάξει στο ρόστερ της ακριβότερους και λογικά πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Γεγονός που θα της δώσει το δικαίωμα να ελπίζει με μεγαλύτερες πιθανότητες σε υλοποίηση των υψηλών στόχων της.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ