aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Θερίζει ο κορωνοϊός στην Αρμενία, οι υποψήφιες έδρες

Ομόνοια: Θερίζει ο κορωνοϊός στην Αρμενία, οι υποψήφιες έδρες

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ραγδαία είναι η έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού στην Αρμενία το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας. Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώθηκαν 225 νέα κρούσματα κορωνοϊού και έξι νέοι θάνατοι από τον ιό στην τελευταία ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας της χώρας, ενώ 125 ασθενείς έχουν αναρρώσει. Συνολικά τα κρούσματα στη χώρα, έφθασαν στις 40.410, ενώ οι συνολικοί θάνατοι είναι έως τώρα 791, εκ των οποίων 228 πέθαναν λόγω άλλων ασθενειών με τον Covid-19 να επιβαρύνει την κατάσταση των θυμάτων.

Αυτό ασφαλώς ενδιαφέρει την Ομόνοια, αφού η αντίπαλός της στον α’ προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι η Αραράτ-Αρμενία και αναμφίβολα το ματς θα παιχτεί εκτός έδρας, εάν δεν σημειωθεί μεγαλειώδης πτώση της καμπύλης του κορωνοϊού στην εν λόγω χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιες χώρες από την ΟΥΕΦΑ για να φιλοξενήσουν αγώνες ως ουδέτερη έδρα, είναι η Ελλάδα, η Πολωνία, η Ουγγαρία, αλλά και η Κύπρος. Η Αραράτ-Αρμενία, από τη στιγμή που κληρώθηκε ως γηπεδούχος θα πρέπει να κληθεί να επιλέξει έδρα και θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα αποφύγει να διαλέξει την Κύπρο.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την αναμέτρηση αναμένεται να κοινοποιηθούν σύντομα από την UEFA στην Ομόνοια και ακολούθως θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε με σιγουριά που θα παιχτεί το ματς, αφού ό,τι κι αν αναφερθεί τη δεδομένη στιγμή, θα συμπεριληφθεί στη… σφαίρα της σεναριολογίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ