Ομόνοια: Θεώρηση εισιτηρίου με το μυαλό στην Ανόρθωση

Θα δοθεί η ευκαιρία σε άλλους, «εφεδρείες» και νεαρούς, να πάρουν χρόνο συμμετοχής…

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Θεώρηση εισιτηρίου για τους «8» του Κυπέλλου θα κάνει η Ομόνοια το απόγευμα απέναντι στον Ερμή στο ΓΣΠ (16:00, Primetel 1), αφού το 5-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για το ποια ομάδα θα πάρει την πρόκριση. Την ίδια ώρα, στο «τριφύλλι» θα έχουν το μυαλό τους και στο ντέρμπι που ακολουθεί την Κυριακή απέναντι στην Ανόρθωση, γι’ αυτό και ο Μπεργκ θα θελήσει να ξεκουράσει, αλλά κυρίως να προφυλάξει βασικούς ποδοσφαιριστές.

Την ίδια ώρα θα δοθεί η ευκαιρία σε άλλους, «εφεδρείες» και νεαρούς, να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Ανάμεσα σε αυτούς εκτός απροόπτου και ο Χριστοφή, που μετά την επάνοδό του από τον τραυματισμό του δεν έπαιξε καθόλου. Τελευταία παρουσία του διεθνούς επιθετικού ήταν στις 25 Οκτωβρίου 2019 απέναντι στον Ολυμπιακό, όταν πέρασε ως αλλαγή και αγωνίστηκε στα τελευταία 12 λεπτά.

Επίσης, ο Κυριακίδης αναμένεται να υπερασπιστεί την εστία της Ομόνοιας, να προσθέσει χρόνο συμμετοχής μετά τα 55 λεπτά στο πρώτο ματς και να είναι «ζεστός» για το ντέρμπι. Αυτό που εύχεται ο Μπεργκ είναι να μην προκύψει άλλο αναπάντεχο γεγονός και η Ομόνοια να πάει την Κυριακή με όλους τους ποδοσφαιριστές πλην φυσικά του Φαμπιάνο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ