aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Θέλεις τίτλο; Απόδειξέ το!

Ομόνοια: Θέλεις τίτλο; Απόδειξέ το!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Θέλεις τίτλο; Απόδειξέ το! Τα εναπομείναντα ματς κρίνονται ιδιαίτερα σημαντικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η Ομόνοια έχει ως στόχο να τα κερδίσει όλα. Κάνει αρχή σήμερα από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» απέναντι στην Ανόρθωση (19:30), την οποία δεν κέρδισε στον α’ γύρο της α’ φάσης (1-1). Θα επιδιώξει να το κάνει σήμερα, να παραμείνει στην κορυφή και να επωφεληθεί της απώλειας βαθμών στο λεμεσιανό ντέρμπι αύριο, είτε της μιας είτε και των δύο.

Στην Ομόνοια θέλουν να δώσουν συνέχεια στην καλή παρουσία που είχαν στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό. Δεν τους εφησυχάζει το γεγονός ότι η αντίπαλός τους έδωσε αγώνα κυπέλλου την Τετάρτη και θα ακολουθήσει ο καθοριστικός επαναληπτικός στον οποίο θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον τελικό. Άλλωστε, έδειξε στο προηγούμενο ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο Τσίρειο (1-1) ότι δεν αστειεύεται.

«Είναι καλή ομάδα η Ανόρθωση. Κάθε φορά που τους αντιμετωπίζουμε είναι κλειστός αγώνας, έτσι ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Την ίδια στιγμή είμαστε σε καλή φόρμα», σχολίασε ο Μπεργκ στην ιστοσελίδα της Ομόνοιας. Γι’ αυτό και στο «τριφύλλι» πάνε υποψιασμένοι στη σημερινή αναμέτρηση και με τη σοβαρότητα που τους διακατέχει σ’ όλη τη φετινή πορεία, θα κυνηγήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα. «Θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που κάναμε απέναντι στον Ολυμπιακό και να σιγουρευτούμε πως θα είμαστε κοντά στο καλύτερό μας επίπεδο, γιατί αυτό ήταν καλό παιχνίδι», πρόσθεσε ο Νορβηγός τεχνικός.

Η αξιοποίηση των ευκαιριών αλλά και η συγκέντρωση στην άμυνα για το μηδέν παθητικό είναι απαραίτητες αφού τέτοια ματς κρίνονται στις λεπτομέρειες. Οι πράσινοι θα θελήσουν να αρχίσουν δυνατά το ματς, να επιβάλουν τον ρυθμό τους και, αν είναι δυνατό, να πάρουν προβάδισμα νωρίς. Τότε, με καλή διαχείριση θα αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας.

Για τον Ασάντε ο Μπεργκ τόνισε: «Ήταν μέρος της επιτυχίας μας και του ευχόμαστε γρηγορότερη ανάρρωση. Δεν έχει τελειώσει ως ποδοσφαιριστής, άρα θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε γι’ αυτόν ώστε να μπορέσει να επιστρέψει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ