aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Θέλει να φτιάξει την εικόνα της

Ομόνοια: Θέλει να φτιάξει την εικόνα της

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αδιαπραγμάτευτος ο στόχος της νίκης για την Ομόνοια στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα (16:00). Τα τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στα προηγούμενα ματς έχουν «πληγώσει» τους πράσινους, που θα αναζητήσουν τη δεύτερη επιτυχία μακριά από την έδρα τους. Άλλο ένα στοιχείο που πλήρωσε έως τώρα η ομάδα του Μπεργκ, αφού παρουσίασε αδυναμία στο να πάρει νικηφόρα αποτελέσματα εκτός έδρας.

Σε τέσσερα ματς επικράτησε μόλις στο ένα. Στα άλλα δύο μέτρησε δυο ισοπαλίες και μιαν ήττα. Η διακοπή του πρωταθλήματος, παρόλο που απουσίαζαν δώδεκα ποδοσφαιριστές λόγω εθνικών υποχρεώσεων, έδωσε την ευκαιρία στους πράσινους να δουλέψουν σε αδυναμίες τους, ιδιαίτερα στο σκοράρισμα, να πάρουν ανάσα από τα συνεχόμενα ματς και να ανασυνταχθούν ενόψει της συνέχειας.

Το πόσο ευεργετικά ή όχι λειτούργησε το διάλειμμα είναι κάτι που θα φανεί το απόγευμα στον αγωνιστικό χώρο του «Αμμόχωστος». Στην Ομόνοια δεν θέλουν να χάσουν άλλο βαθμολογικό έδαφος αφού ήδη βρίσκονται επτά βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Φεύγοντας με το «διπλό» από την έδρα της Νέας Σαλαμίνας, που «καίγεται» κι αυτή για βαθμούς αφού είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, θα θελήσει να αξιοποιήσει τις όποιες απώλειες βαθμών προκύψουν από τα δύο ντέρμπι που θα ακολουθήσουν σήμερα, πλησιάζοντας ή και ξεπερνώντας ομάδες που προπορεύονται. Για να επιτευχθεί ο στόχος, το «διπλό», ο Μπεργκ θα πρέπει να διαχειριστεί αναλόγως το έμψυχο δυναμικό, τη στιγμή που έχει διαθέσιμους όλους τους ποδοσφαιριστές.

Την ίδια ώρα, αυτοί που θα εμπιστευθεί για το αρχικό σχήμα θα πρέπει να ανεβάσουν την απόδοσή τους σε σχέση με τα ματς που προηγήθηκαν και να δείξουν αποφασιστικότητα για την επιτυχία. Το γκολ έλειψε από την Ομόνοια σε τρία σερί ματς, το οποίο θα αναζητήσει σήμερα όσο το δυνατόν περισσότερες φορές. Μόνο έτσι θα ελπίζει σε επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ