Ομόνοια: Θέλει να «φτιαχτεί» για το ντέρμπι

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το σημερινό παιχνίδι της Ομόνοιας με τον Ερμή προέχει και εκεί εστιάστηκε η προσοχή τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών, θέλοντας να γίνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Παράλληλα, στο «τριφύλλι» βλέπουν το ματς ως μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να φτιάξουν διάθεση για το ντέρμπι που ακολουθεί την Κυριακή στο ΓΣΠ απέναντι στην Ανόρθωση. Τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στα ματς που προηγήθηκαν, με Απόλλωνα και Πάφος FC, όπως είναι φυσιολογικό, έχουν φέρει απογοήτευση και με νίκη σήμερα θα τονωθεί το ηθικό των ποδοσφαιριστών ώστε να πάνε με αποφασιστικότητα στο ματς με αντίπαλο την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος.

Το ντέρμπι της Κυριακής κρίνεται ως ιδιαίτερα σημαντικό για την Ομόνοια αφού, πέρα από το γεγονός ότι προέρχεται από τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και θέλει να βγάλει αντίδραση, καλείται να μειώσει τη διαφορά από την αντίπαλό της. Θα θελήσει να «φωνάξει» για το μέταλλο νικητή, τη σωστή νοοτροπία, αλλά και το πείσμα για να διεκδικήσει μέχρι τέλους τους στόχους της. Επίσης, οι πράσινοι θα ψάξουν το τρίποντο που θα τους φέρει στο -1 από την Ανόρθωση.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Αν δεις τα στιγμιότυπα θα μείνεις έκπληκτος…»

Κάποιοι ποδοσφαιριστές, που τράβηξαν το βάρος με τα συνεχόμενα ματς στο πρωτάθλημα, θα πάρουν αναγκαία ανάσα σήμερα. Με αυτό ντον τρόπο, θα είναι σε θέση να παρουσιάσουν φρεσκάδα στο επικείμενο ντέρμπι. Μάλιστα, βάσει των σημερινών δεδομένων, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι και η Ομόνοια είναι σε θέση να πάει κομπλέ σ’ ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Θα είναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, δίνοντας την ευχέρεια στον Μπεργκ να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα αλλά γυρνώντας στον πάγκο του να είναι γεμάτος από αξιόπιστες επιλογές.

ΜΕΣΩΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΛΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ