aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τεράστια αδυναμία, αντίδραση καμία

Ομόνοια: Τεράστια αδυναμία, αντίδραση καμία

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δεν μπορεί να κερδίσει ντέρμπι. Τεράστια αδυναμία για την Ομόνοια και ένα γεγονός που φανερώνει πως της λείπει η ποιότητα και οι ποδοσφαιριστές με τη νοοτροπία και τον χαρακτήρα του νικητή. Τι κι αν το παιχνίδι με την ΑΕΛ είχε χαρακτηριστεί σημαντικότατο ή ακόμη και κομβικής σημασίας για τη μετέπειτα πορεία της Ομόνοιας, οι ποδοσφαιριστές της δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του. Σαφώς και επηρέασε η αποβολή του Κατελάρη, όμως η αντίδραση της Ομόνοιας ήταν κάκιστη. Δέχθηκε δύο εύκολα γκολ, με την ευθύνη στο πρώτο να βαραίνει τον Μεχίας και στο δεύτερο την αμυντική γραμμή και ιδιαίτερα τον Μανρίκε, που ακόμη τρέχει να προλάβει τον αντίπαλό του. Οι αδυναμίες πολλές, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο για το «τριφύλλι», που δεν βρίσκει… γιατρειά.

Διαβάστε επίσης: Οι… σβησμένες λέξεις του Χόρχε Ενρίκες! (pic)

Οι πράσινοι δεν είχαν σε κανένα σημείο την απάντηση, τόσο όταν ισοφαρίστηκαν όσο και όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Δεν δημιούργησαν παιχνίδι, δεν απείλησαν την αντίπαλη εστία. Και δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία ότι η Ομόνοια αγωνιζόταν με αριθμητικό μειονέκτημα. Επίσης, ο Μόντες πέρασε στον αγώνα πολύ αργά (86’), ποδοσφαιριστής που στα προηγούμενα ματς με τον Αναστασίου δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου. Και είναι ικανός να προωθήσει την μπάλα στην επίθεση, δεν διστάζει να σουτάρει και γενικά αν και νεαρός έδειξε προηγουμένως κάποια καλά στοιχεία.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Για την εξάδα μπορεί, για την Ευρώπη όμως;

Ο Αναστασίου θέλει να αλλάξει την κατάσταση, το ζήτημα είναι αν μπορεί να το κάνει βάσει της ποιότητας των ποδοσφαιριστών που αποτελούν το ρόστερ. Επίσης, το ερώτημα που τίθεται είναι, πόσο μπορεί να διαφοροποιηθεί η εικόνα της ομάδας με τις προσθήκες Ιανουαρίου αφού με τις υφιστάμενες επιλογές φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ