aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τέλος ο Ολίβα, αναλαμβάνει ο Γκόμεθ!

Ομόνοια: Τέλος ο Ολίβα, αναλαμβάνει ο Γκόμεθ!

Παρελθόν από τον πάγκο της Ομόνοιας αποτελεί ο Χουάν Κάρλος Ολίβα και οι συνεργάτες του. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός και κατ’ επέκταση το τεχνικό τιμ χρεώνεται την κακή μέχρι στιγμής πορεία των πρασίνων στο πρωτάθλημα, με τη διοίκηση ν’ αναλαμβάνει δράση και να του δείχνει την πόρτα εξόδου. Καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει ο τεχνικός διευθυντής Άνχελ Γκόμεθ, ο οποίος κατέχει το απαραίτητο δίπλωμα UEFA Pro. 

Διαβάστε επίσης: Όταν εργαζόταν στην Ομόνοια ανακάλυψε o Νταμπίζας τον Χατζηθεοδωρίδη!

«Η Ομόνοια Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον προπονητή, Χουάν Κάρλος Ολίβα. Επιπλέον, έχει λυθεί η συνεργασία με τον βοηθό προπονητή, Ίσμαϊλ Μαριάνι και τον γυμναστή, Ρομά Κουνιλέρα.

Τους ευχαριστούμε για τη συνεργασία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Έχει ξεκινήσει η προσπάθεια για πρόσληψη νέου προπονητή. Χρέη υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει ο κ. Άνχελ Γκόμεθ», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο εφιάλτης… ξαναχτύπησε

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ