aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τελικά, ποιο είναι το χειρότερο;

Ομόνοια: Τελικά, ποιο είναι το χειρότερο;

Άλλοι δύο βαθμοί στον κάλαθο των αχρήστων για την Ομόνοια. Η ομάδα του Μπεργκ δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες μετά από τα προηγούμενα τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα, και μοιραία έμεινε στο -9 από την κορυφή.

Η ομάδα της πρωτεύουσας παρουσιάζει σημαντικές αδυναμίες με αποτέλεσμα να χάνει βαθμούς και να μένει πίσω στην βαθμολογία. Ωστόσο, στο παιχνίδι με τον Ερμή φάνηκε άλλο ένα πρόβλημα το οποίο πρωτοεμφανίστηκε στην λευκή ισοπαλία με την ΕΝΠ, το… ξεχάσαμε στην ήττα με τη Νέα Σαλαμίνα, όμως με τους «φτεροπόδαρους» έκανε πάλι την εμφάνιση του. Οι πράσινοι δυσκολεύονται να δημιουργήσουν κλασσικές ευκαιρίες.

Στο παιχνίδι με τους ερυθρολεύκους το «τριφύλλι» έφτιαχνε ευκαιρίες όμως δεν κατάφερνε να σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα. Σε αυτό με τους «φτεροπόδαρους», δυσκολευόταν πολύ να φτάσει στην αντίπαλη περιοχή. Οι παίκτες του Νορβηγού τεχνικού, σπατάλησαν ένα ολόκληρο ημίχρονο παρά το γεγονός πως είχαν την κατοχή, και κατέγραψαν μόνο μια ευκαιρία στον στόχο.

Η… κακή αυτή συνήθεια συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος καθώς με δυσκολία η Ομόνοια μπορούσε να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενουμένων. Στο φινάλε μονάχα ο Κακουλλής απείλησε σε δύο περιπτώσεις οι οποίες κατέληξαν μόλις έξω ή βρήκαν σε ετοιμότητα τον Καϊκέ. Τι είναι χειρότερο για την Ομόνοια; Το γεγονός πως δεν σκοράρει όταν φτάνει στην αντίπαλη εστία με αξιώσεις ή ότι δεν πλησιάζει εύκολα την αντίπαλη εστία; Εξίσου θα λέγαμε και όχι άδικα αν αναλογιστούμε τι έχασε και τι παρουσίασε το «τριφύλλι» στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ