aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα «σκάει» χοντρά, αλλά με μία προϋπόθεση

Ομόνοια: Τα «σκάει» χοντρά, αλλά με μία προϋπόθεση

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το «παράθυρο» για άνεργους ποδοσφαιριστές κλείνει τα μεσάνυχτα και στην Ομόνοια «ψάχνονται» για τουλάχιστον μία μετεγγραφή, χωρίς να αποκλείεται να γίνουν και δύο, όσες και οι ανοιχτές θέσεις στον Κατάλογο Α. Οι πράσινοι, μετά την πρόκριση επί του Ερυθρού Αστέρα και το «κλείδωμα» €8.000.000, είναι σε θέση να κινηθούν με οικονομική άνεση για άλλη μία ή δύο προσθήκες. Έχουν το χρήμα, θέλουν να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές της διαφοράς. Μόνο με αυτό το κριτήριο κινούνται έντονα τις τελευταίες ώρες. Πιέζονται χρονικά, όμως δείχνουν αποφασιστικότητα για μια τουλάχιστον ακόμη πινελιά. Ο προπονητής επιθυμεί να καλύψει τη θέση του αριστερού εξτρέμ με δεξιοπόδαρο ποδοσφαιριστή, χωρίς να αποκλείεται να προκύψει και προσθήκη σε άλλη θέση.

Για τη θέση του εξτρέμ, η περίπτωση του Φαν Λα Πάρα δεν έχει εγκαταλειφθεί, με τον μοναδικό ενδοιασμό τις περιορισμένες συμμετοχές που είχε στην περσινή σεζόν. Τελευταία ομάδα του Ολλανδού άσου ο Ερυθρός Αστέρας. Επίσης, ο Ματιέ Ντοσεβί είναι περίπτωση που συζητείται. Ο Γάλλος, που είναι γνώριμος από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, πέρσι ήταν στην Τουλούζη. Την ίδια ώρα, προφανώς κι άλλες περιπτώσεις ακραίων επιθετικών βρίσκονται ενώπιον της Ομάδας Προγραμματισμού και αναλόγως τα μέλη της θα λάβουν απόφαση για μετεγγραφή ή όχι.

Διαβάστε επίσης: Φαμπιάνο: Σε 10’ «έπιασε» όσα πέναλτι δεν… έπιασε σε όλη την καριέρα του!

Παράλληλα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο μετεγγραφής και σε άλλη θέση. Το όνομα του Σιεού βρίσκεται στο τραπέζι. Οι πράσινοι μίλησαν με τον Νιγηριανό μεσοαμυντικό, παίζει και ως δεξί μπακ, γνώριμος από τη θητεία του στην Ανόρθωση και πέρσι ήταν στην Μπούρσασπορ. Μέχρι και το όνομα του Ράγιος κυκλοφόρησε, από την στιγμή που είναι χωρίς ομάδα. Όλα, λοιπόν, είναι πιθανά μέχρι τα μεσάνυχτα για μετεγγραφή/ες στην Ομόνοια.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το πλάνο της ΟΥΕΦΑ για παρουσία οπαδών στα ματς των ομίλων

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ