aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα «παραμύθια» για οφειλόμενα στον Κολοβό, δεν έγινε το έμβασμα

Ομόνοια: Τα «παραμύθια» για οφειλόμενα στον Κολοβό, δεν έγινε το έμβασμα

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Για οφειλόμενα 60.000 ευρώ της Ομόνοιας στον Δημήτρη Κολοβό κάνει λόγο δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sportime.gr (διαβάστε εδώ). Μάλιστα στην Ελλάδα έγραψαν πως ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός χάρισε το εν λόγω ποσό στην Ομόνοια για να γίνει η μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό και η κυπριακή ομάδα έχει μικρό ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησής του.

Τα περί οφειλομένων της Ομόνοιας στον Κολοβό δεν ισχύουν. Μπορεί η Ομόνοια να έζησε ένα αγωνιστικό «μαρτύριο» την περσινή σεζόν, εντούτοις όλοι έχουν να λένε για την τυπικότητα της διοίκησης Σταύρου Παπασταύρου σε ότι αφορά τις πληρωμές τόσο των ποδοσφαιριστών, όσο και του υπαλληλικού προσωπικού.

Διαβάστε επίσης: Μάνατζερ Κολοβού στον Active: Ο λόγος της φυγής και ο σεβασμός στην Ομόνοια

Άλλωστε, αυτό επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του Κολοβού, Πασχάλης Τουντούρης μιλώντας αποκλειστικά στο ραδιόφωνο του Active. «Ο λόγος ήταν καθαρά προσωπικός, ένα προσωπικό πρόβλημα που τον οδήγησε να επιστρέψει στην Ελλάδα. Δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Ομόνοια, ήταν μια περίοδος που βρήκε τα πατήματά του μετά από μεγάλη αποχή. Το θέμα είναι πως όταν σε ένα περιβάλλον είσαι ικανοποιημένος, υπάρχει μια σωστή οικονομική διαχείριση, σωστή διοίκηση και μια ομάδα που μπορεί να σου προσφέρει μια ευρωπαϊκή πορεία, είναι δύσκολο να φύγεις. Αντιλαμβάνεστε πως το προσωπικό του πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό», ανέφερε ο γνωστός ατζέντης και στην ουσία διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα γράφτηκαν στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: H περίπτωση Ρούμπεν Άλβες και το «παράθυρο» 6ης μετεγγραφής

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η Ομόνοια θα βάλει στο ταμείο της ένα ποσό περίπου ίσο με αυτά που δαπάνησε για να αγοράσει τον Κολοβό από την Μαλίν (λίγο πάνω από 100.000 ευρώ) και το οποίο θα πληρώσει η πλευρά του ποδοσφαιριστή για να μείνει ελεύθερος. Μέχρι στιγμής το ποσό δεν έχει μπει στον τραπεζικό λογαριασμό της Ομόνοιας και όσο δεν γίνεται αυτό δεν θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μετεγγραφή του Κολοβού στον Παναθηναϊκό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ