Ομόνοια: Τα δύο «πρόσωπα» και οι μετεγγραφές που δεν βοήθησαν

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Έντονος ο προβληματισμός στην Ομόνοια για τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών αλλά και για τον κίνδυνο να χάσουν οι πράσινοι την επαφή τους με την κορυφή. Αυτό που προβληματίζει σαφώς περισσότερο είναι η εικόνα που βγάζει η Ομόνοια στους τελευταίους αγώνες στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Και λέμε στο κυπριακό πρωτάθλημα γιατί αν πάρουμε για παράδειγμα τα δυο τελευταία στο Γιουρόπα Λιγκ με Γρανάδα και στον αγώνα με τον Ερμή υπάρχουν δυο διαφορετικές εικόνες. Στον αγώνα με τoυς Ισπανούς οι πράσινοι είχαν μια καλή εμφάνιση ενώ στον αγώνα με τον Ερμή η εικόνα ήταν αποκαρδιωτική. Χωρίς πάθος στο ΓΣΠ χωρίς ευκαιρίες και κυρίως ένα περίπου 60λεπτο πεταμένο στα σκουπίδια.

Είναι γεγονός πως οι μετεγγραφές του Καλοκαιριού δεν έχουν βοηθήσει. Ο Παπουλής είναι σκιά του εαυτού του, ο Ντούρις δεν έχει καταφέρει να γεμίσει τα παπούτσια του Ντάρμπισαϊρ, ο Κίκο είναι η εναλλακτική λύση του Λέτσγιακς, ο Ασάντε δεν έχει σταθερότητα και Σενέ δεν έχει πάρει ευκαιρίες ακόμα.

Η μπάλα είναι στα πόδια του Μπεργκ, ώστε να καταφέρει να ξυπνήσει την ομάδα γιατί δεν γίνεται η Ομόνοια στην περσινή περίοδο να εντυπωσιάζει αλλά στην φετινή περίοδο να έχει τόσες αδυναμίες. Δεν γίνεται να παίζεις τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και να παίρνεις τα εύσημα, να αγωνίζεσαι στην Ισπανία με την Γρανάδα και να παρουσιάζεις επίσης καλό πρόσωπο, αλλά στην Κύπρο με την Ένωση και τον Ερμή να μην μπορείς να κανείς ευκαιρίες.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ