Ομόνοια: Tα δεδομένα με τον Ραμίρες και την Σαμπρίσα

Οι μεν πράσινοι θέλουν να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του κι οι δε Κοσταρικανοί, δεν θέλουν να πληρώσουν πολύ χρήμα για να τον αποκτήσουν, ενώ δεν αποκλείεται να τον ζητήσουν ως ελεύθερο...

Ο Νταβίδ Ραμίρες, υπό προϋποθέσεις μπορούσε να αποτελέσει αξιόπιστη λύση για την εμπροσθοφυλακή της Ομόνοιας στη φετινή σεζόν που διακόπηκε, αλλά προτιμήθηκε να παραχωρηθεί δανεικός στην Σαμπρίσα της Κόστα Ρίκα και να αποκτηθεί ο Φεντόρ Μίκου στην ολοκλήρωση της θερινής μετεγγραφικής περιόδου.

Ο Λατίνος στράικερ άρχισε εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα της Κόστα Ρίκα με έξι γκολ σε δέκα συμμετοχές, όμως η τύχη του κτύπησε την πόρτα κι αυτός… της άνοιξε. Υπέστη ρήξη χιαστών συνδέσμων τον περασμένο Φεβρουάριο και δεν αγωνίστηκε ξανά. Το συμβόλαιο του Ραμίρες τελειώνει το 2021, αλλά από την πατρίδα του διαρρέει πως υπάρχει επιθυμία από την Σαμπρίσα να έλθει σε μία συμφέρουσα συμφωνία με την Ομόνοια. Συμφωνία που να συμφέρει και τις δύο πλευρές.

Οι μεν πράσινοι θέλουν να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του κι οι δε Κοσταρικανοί, δεν θέλουν να πληρώσουν πολύ χρήμα για να τον αποκτήσουν, ενώ δεν αποκλείεται να τον ζητήσουν ως ελεύθερο. Οπόταν αν θα υπάρξουν εμπόδια, κάτι το οποίο απεύχονται κι οι δύο πλευρές, θα διαφανεί μελλοντικά.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ