aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Τα δεδομένα με τα τηλεοπτικά, το Μακάρειο και το ιδιόκτητο γήπεδο

Ομόνοια: Τα δεδομένα με τα τηλεοπτικά, το Μακάρειο και το ιδιόκτητο γήπεδο

Χωρίζουν οι δρόμοι της Ομόνοιας και της PrimeTel  παρά το γεγονός πως η συμφωνία των δύο πλευρών ισχύει μέχρι το 2024, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, οι πράσινοι θεωρούν πως το €1.750.000 που λαμβάνουν ετησίων από την Primetel δεν ανταποκρίνονται στο brand name του συλλόγου και είναι αποφασισμένοι να ψάξουν για νέα τηλεοπτική στέγη που θα καλύπτει περισσότερο τα «θέλω» τους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το «τριφύλλι» έχει μπει ήδη σε διαδικασία και αξιολογεί κι άλλες πλατφόρμες ώστε τα τηλεοπτικά της δικαιώματα να ανήκουν αλλού από το Καλοκαίρι του 2019. «Ζεστό» παραμένει το ενδιαφέρον της Cytavision, ενώ φαίνεται πως έγιναν οι πρώτες επαφές, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπάρχει κάτι δεσμευτικό για την ώρα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το… λίγο €1.750.000 και η ρήτρα που δεν υπάρχει με την Primetel

Όσον αφορά την χρήση του Μακάρειου σταδίου από τους πράσινους, και αυτό συζητήθηκε στην τελευταία επίσκεψη του Σταύρου Παπασταύρου στο νησί μας (προ ημερών). Δεν υπάρχει καμία συμφωνία με το εν λόγω στάδιο, και ενδεχομένως θα πραγματοποιηθούν νέες συζητήσεις το Πάσχα, όταν δηλαδή ο Κύπριος επενδυτής θα έρθει ξανά στην Κύπρο. Αν προκύψει… πρόσφορο έδαφος και κατάληξη σε συμφωνία με το Μακάρειο στάδιο, τότε θα πρέπει να πραγματοποιηθούν έργα και μελέτη.

Είναι σχεδόν δεδομένο πως το «σπίτι» της Ομόνοιας για τη νέα σεζόν (2019-20) θα παραμείνει ο ΓΣΠ. Τέλος, όσον αφορά την ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου, είναι ένα απομακρυσμένο σενάριο για το δεδομένο χρονικό διάστημα. Προτεραιότητα για τη διοίκηση των πρασίνων είναι τα έργα στο «Ηλίας Πούλλος», τα οποία θα αρχίσουν άμεσα, και έπειτα η ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου. Αν θα χρησιμοποιηθεί το Μακάρειο μέχρι τότε, δεν μπορεί να λεχθεί με σιγουριά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ