aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Συνεδριάζει ο ΚΟΑ, ξεκαθαρίζει για Μακάρειο

Ομόνοια: Συνεδριάζει ο ΚΟΑ, ξεκαθαρίζει για Μακάρειο

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την τακτική του συνεδρία έχει σήμερα το Δ.Σ. του ΚΟΑ και στην ατζέντα περιλαμβάνεται και η πρόταση της Ομόνοιας για χρησιμοποίηση του Μακαρείου σταδίου. Ενδεχομένως να ληφθεί και οριστική απόφαση και αναλόγως να ενημερωθεί ο Σύλλογος της Λευκωσίας. Οι ενδείξεις είναι θετικές για παραχώρηση του σταδίου αφού στις συναντήσεις που έγιναν ανάμεσα στις δυο πλευρές φάνηκε να μην υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα.

Ακόμη και όπως είναι σήμερα το στάδιο, με τις εξέδρες που είναι διαθέσιμες να είναι χωρητικότητας 9.500 θεατών. Στους ελέγχους που έγιναν για θέμα ασφάλειας, φάνηκε να μην προκύπτει πρόβλημα και εφόσον δεν υπάρξει άλλη κωλυσιεργία, ο ΚΟΑ τις προσεχείς μέρες θα είναι σε θέση να ενημερώσει την Ομόνοια για την απόφασή του. Εάν ο Οργανισμός δώσει θετική απάντηση, μένει να ξεκαθαρίσει εάν οι πράσινοι θα χρησιμοποιήσουν το στάδιο όπως είναι σήμερα ή αν θα γίνουν τα βελτιωτικά έργα και πότε θα ολοκληρωθούν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ