aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Σταθήκαμε άτυχοι με την αναγκαστική διακοπή»

Ομόνοια: «Σταθήκαμε άτυχοι με την αναγκαστική διακοπή»

Δικαιωμένοι για την απόφαση του δ.σ. της ΚΟΠ να ισχύσει η βαθμολογία την ώρα της διακοπής μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος δηλώνουν στην Ομόνοια, με τους «πράσινους» να σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους ότι νιώθουν και είναι πρωταθλητές (διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση).

Μάλιστα στο «τριφύλλι» σημειώνουν ότι στάθηκαν άτυχοι με την αναγκαστική διακοπή του πρωταθλήματος, αφού τους στερεί την ευκαιρία να πανηγυρίσουν με τον κόσμο τους στο γήπεδο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Υπήρχαν όλες οι προϋποθέσεις να τα καταφέρουμε», αναφέρει η Ομόνοια.

Το σχετικό απόσπασμα: «Παρά το γεγονός ότι έχουμε υλοποιήσει στον μέγιστο δυνατό βαθμό τον στόχο της σεζόν που ήταν η πρώτη τετράδα, σταθήκαμε άτυχοι με την αναγκαστική διακοπή καθώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε και να πανηγυρίσουμε μαζί στο γήπεδο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Είχαμε όλες τις προϋποθέσεις για να τα καταφέρουμε. Παίζαμε κατά γενική ομολογία το καλύτερο ποδόσφαιρο, ενώ στα τελευταία παιχνίδια βρισκόμασταν σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Ωστόσο, τέτοιες στιγμές προτεραιότητα έχει η υγεία και η ασφάλεια όλων. Οφείλουμε υπεύθυνα να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών ώστε το συντομότερο δυνατό να νικήσουμε την παγκόσμια πανδημία και να επιστρέψουμε στους φυσιολογικούς ρυθμούς ζωής έχοντας δίπλα μας όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ