aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σταθερότητα, δυναμική και… επαφή με την κορυφή!

Ομόνοια: Σταθερότητα, δυναμική και… επαφή με την κορυφή!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αδιαπραγμάτευτος είναι ο στόχος της νίκης για την Ομόνοια στο σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με το Παραλίμνι, θέλοντας να συνεχίσει την πορεία της από την κορυφή της βαθμολογίας. Την ίδια ώρα, οι πράσινοι θα θελήσουν να τριτώσει το καλό, αφού προηγήθηκαν οι επιτυχίες επί της ΑΕΛ και του Εθνικού. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσουν και φετινό ρεκόρ συνεχόμενων νικών, αφού με την επιτυχία επί της ΑΕΛ ισοφάρισαν το προηγούμενο που ήταν δύο, στις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο προβληματισμός του Μπεργκ για την ενδεκάδα 

Άλλωστε, αυτό που θέλουν και θα επιδιώξουν στο «τριφύλλι», είναι σταθερότητα στα νικηφόρα αποτελέσματα, τα οποία προσδίδουν δυναμική και αυτοπεποίθηση, ενώ διατηρούν και «ζεστό» τον κόσμο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Το πιο καλό παράδειγμα αναμονής… για την «προαγωγή»

Το παιχνίδι στο Παραλίμνι δεν φαντάζει εύκολο. Τέτοιο μπορεί να το κάνει η Ομόνοια με την παρουσία της, την αποτελεσματικότητα στην επίθεση και τη συγκέντρωση και σταθερότητα στην αμυντική συμπεριφορά της. Ο Μπεργκ αναμένει από τους ποδοσφαιριστές του να παρουσιαστούν σοβαροί και αποφασιστικοί για το τρίποντο. Να παρουσιάσουν στον αγωνιστικό χώρο του «Τάσος Μάρκου» όσα δούλεψαν στις προπονήσεις, να ακολουθήσουν πιστά την τακτική του και να φθάσουν σε άλλη μια επιτυχία. Στην Ομόνοια δεν εφησυχάζουν επειδή ο αντίπαλός τους στην έδρα του δεν πήρε ούτε ένα βαθμό σε πέντε ματς. Αντιθέτως, γνωρίζουν πως το γεγονός αυτό αποτελεί τεράστια πρόκληση για το Παραλίμνι και αντιμετωπίζουν το παιχνίδι με κάθε σοβαρότητα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ