Ομόνοια: Στα σκαριά μοναδική συλλεκτική επίσημη εμφάνιση αφιερωμένη στον 12ο παίκτη

H επίσημη Ομόνοια ενημέρωνει μέσω ανακοίνωσης ότι ετοιμάζει μια μοναδική συλλεκτική επίσημη εμφάνιση για τους ευρωπαϊκούς αγώνες και τους αγώνες των εγχώριων διοργανώσεων της σεζόν 2020-21, στην οποία προσφέρεται η δυνατότητα στον κόσμο να αναγράψει είτε το δικό του όνομα, είτε της οικογένειάς του, είτε αγαπημένου του προσώπου, είτε ακόμα και ενός οργανωμένου συνόλου ή επιχείρησης!

«Μαζί φτάσαμε στην πρώτη θέση, μαζί θα συνεχίσουμε στα προκριματικά του Champions League και σε όλες τις προκλήσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου! Ετοιμάζουμε μοναδική συλλεκτική επίσημη εμφάνιση για τους Ευρωπαϊκούς αγώνες και τους αγώνες των εγχώριων διοργανώσεων της σεζόν 2020-21, στην οποία προσφέρεται η δυνατότητα στον κόσμο μας να αναγράψει είτε το δικό του όνομα, είτε της οικογένειάς του, είτε αγαπημένου του προσώπου, είτε ακόμα και ενός οργανωμένου συνόλου ή επιχείρησης!

Τα ονόματα στη φανέλα θα διαμορφώσουν το τελικό της δημιουργικό! Και με αυτόν τον τρόπο, όπως αναφέρει και ο ύμνος, ο λαός θα είναι μέσα στα γήπεδα σε κάθε αγώνα της Ομόνοιας! Ταυτόχρονα θα δημιουργηθεί μια όμορφη, μοναδική και ανεκτίμητης αξίας συλλεκτική εμφάνιση, που θα μείνει στην ιστορία ως μια ευφάνταστη και πρωτότυπη ενέργεια, που ενισχύει ακόμη περισσότερο το δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στην Ομόνοια και τον κόσμο της.

Μια φανέλα αποκλειστικά αφιερωμένη στον 12ο παίκτη, τον λόγο που δημιουργήθηκε, μεγαλούργησε, κρατήθηκε ζωντανή στα δύσκολα και ονειρεύεται ένα λαμπρό μέλλον η Ομόνοια! Ευχόμαστε να σας αρέσει αυτό το νέο Project και όλοι μαζί να θαυμάσουμε ένα υπέροχο αποτέλεσμα!

Όλες οι πληροφορίες: http://jersey.omonoiafc.com.cy/»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ