Ομόνοια: Σπουδαία νέα, επέκτεινε ο Λέτσιακς και παίρνει σειρά άλλος ένας

Το συμβόλαιό που είχε υπογράψει πέρυσι ο 29χρονος παικταράς, είχε ισχύ έως το τέλος της επόμενης σεζόν 2020-21, όμως το νέο του θα έχει διάρκεια έως την ολοκλήρωση της μεθεπόμενης περιόδου (2021-2022)...

Ήταν κάτι που επιδίωκε από πέρυσι η Ομάδα Προγραμματισμού της Ομόνοιας και τα κατάφερε! «Τριφύλλι» και Γιαν Λέτσιακς θα πορευτούν μαζί έως το 2022, καθότι ο Τσέχος αριστερός μπακ αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης των πρασίνων για επέκταση συμβολαίου.

Το συμβόλαιό που είχε υπογράψει πέρυσι ο 29χρονος παικταράς, είχε ισχύ έως το τέλος της επόμενης σεζόν 2020-21, όμως το νέο του θα έχει διάρκεια έως την ολοκλήρωση της μεθεπόμενης περιόδου (2021-2022).

Πρόκειται για πολύ σημαντική εξέλιξη στην Ομόνοια και τα νέα αναμφίβολα χαρμόσυνα για τον κόσμο της, που θα απολαμβάνει να βλέπει αυτόν τον τόσο σπουδαίο παίκτη για άλλα δύο χρόνια. Εκτός και αν έλθει πρόταση με κανένα βαρβάτο χρηματικό ποσό στο οποίο δύσκολα θα αρνηθεί η Ομόνοια.

Η ανακοίνωση: «Ενημερώνουμε πως έχουμε καταλήξει σε συμφωνία με τον Γιάν Λέτσιακς για ανανέωση της συνεργασίας μας μέχρι το 2022! Ευχόμαστε στον Γιάν κάθε επιτυχία και στις νέες αγωνιστικές προκλήσεις που μας περιμένουν».

Διαβάστε επίσης:
Ο Χάρης Μαυρίας ν’ αρχίσει να ετοιμάζεται…

Από εκεί και πέρα, ο Χάρης Μαυρίας αναμένεται πως θα είναι ο επόμενος παίκτης για τον οποίο θεωρείται βέβαιο πως θα του υποβληθεί πρόταση για επέκταση (το συμβόλαιό του λήγει στις 31.5.2021) συνεργασίας. Ο Ελλαδίτης δεξιός μπακ χαφ, υπενθυμίζεται πως πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν (όσο διήρκησε αυτή), ενώ ουκ ολίγες φορές στην πρώτου του σεζόν στην Ομόνοια, οι πληροφορίες ανέφεραν πως θα αποχωρήσει. Μέχρι που ήρθε ο Χένινγκ Μπεργκ ο οποίος έμεινε εντυπωσιασμένος και ζήτησε την παραμονή του.

Διαβάστε επίσης:
Ο κορμός το επιβάλλει για Μαυρία και Λέτσιακς

Για τους δύο παίκτες, η ιστοσελίδα μας έκανε λόγο στις 24 Μαΐου και 2 Ιουνίου, αναφέροντας τότε πως βρίσκονταν στα άμεσα σχέδια της Ομάδας Προγραμματισμού για να κληθούν να συζητήσουν για επέκταση συμβολαίου, ενώ δεν αποκλείεται να προταθεί επέκταση και σε κάποιους άλλους στο κοντινό μέλλον. Με αυτό τον τρόπο δουλεύουν οι μεγάλες ομάδες και στην Ομόνοια οι αλλαγές που επήλθαν τον τελευταίο χρόνο είναι πολλές και σημαντικές.

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ