aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Σκοράρει… δεν χάνει

Oμόνοια: Σκοράρει… δεν χάνει

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Την τέταρτη νίκη της σε έξι αγώνες θα αναζητήσει η Ομόνοια, που θα ταξιδέψει την Κυριακή στο Δασάκι για να αναμετρηθεί με τον Εθνικό Άχνας. Σ’ ένα στάδιο, απέναντι σ’ έναν αντίπαλο, που όταν κερδίσει το κάνει με εξαιρετική δυσκολία.

Άλλωστε, η παράδοση της τελευταίας δεκαετίας επιβεβαιώνει ότι, περνά δύσκολα στο Δασάκι αφού σε οκτώ αναμετρήσεις (τη σεζόν 2018-19 ο Εθνικός ήταν στη Β’ Κατηγορία) πέτυχε τέσσερις νίκες, δέχθηκε δύο ήττες και δύο ματς έμειναν στην ισοπαλία. Το αξιοσημείωτο σε αυτή τη σειρά των αγώνων είναι ότι, όταν σκοράρει απέναντι στον Εθνικό στο Δασάκι… δεν χάνει! Οι δύο ήττες που δέχθηκε ήταν με το ίδιο σκορ (0-1). Έμεινε δηλαδή «άσφαιρη» και έφυγε χωρίς βαθμολογικό όφελος.

Την Κυριακή, λοιπόν, θα θελήσει να σκοράρει αλλά πολύ περισσότερο να φύγει με το τρίποντο, που θα της επιτρέψει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και σίγουρα θα βρεθεί στην κορυφή και θα περιμένει τη Δευτέρα το παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό εκτός έδρας. Πέρσι, το «τριφύλλι» έφυγε με το «διπλό» (2-1) έχοντας ως σκόρερ και των δύο τερμάτων τον Ντέρμπισαϊρ, ο οποίος φέτος δεν είναι στο ρόστερ του. Κάποιοι άλλοι θα πρέπει να φροντίσουν να «ματώσουν» τα αντίπαλα δίκτυα για να μπορέσει η Ομόνοια να πετύχει τον στόχο της.

«Πιστεύω θα είναι δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, χωρίς τους φιλάθλους μας, αλλά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Έχουμε συνεχόμενα δύσκολα παιχνίδια και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ψάχνοντας το θετικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Φαμπιάνο ενόψει Εθνικού.

Οι πράσινοι, που ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με απογευματινή προπόνηση, θα θελήσουν να τριτώσει το καλό με το πρώτο τους «διπλό» στην τρέχουσα σεζόν αφού προέρχονται από δύο σερί νίκες και μάλιστα σε ντέρμπι. Ο Μπεργκ δεν υπολογίζει τον Παπουλή που είναι τιμωρημένος, ενώ δύσκολα θα είναι σε θέση να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Γκόμεθ και Τιάγκο, ιδιαίτερα ο δεύτερος.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ

2011-12: 0-1
2012-13: 1-1
2013-14: 1-2
2014-15: 1-0
2015-16: 1-0
2016-17: 1-2
2017-18: 2-2
2018-19: – *
2019-20: 1-2

*Ο Εθνικός στη Β’ Κατηγορία

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ