aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σημειώσεις και διορθώσεις από τον Ολίβα

Ομόνοια: Σημειώσεις και διορθώσεις από τον Ολίβα

Όπως συμβαίνει σε όλα τα φιλικά προετοιμασίας του καλοκαιριού, τα αποτελέσματα και τα γκολ λίγη σημασία έχουν για τον κάθε προπονητή. Αυτό ισχύει και για τον Χουάν Κάρλος Ολίβα, ο οποίος ξέρει ότι η Ομόνοια έχει δουλειά ακόμη να κάνει, αφού είναι καινούργια ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα, για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Το «καρέ» των (απαιτούμενων) βελτιώσεων

Ο Ανδαλουσιανός κόουτς είναι απόλυτα ικανοποιημένος για τη δουλειά που γίνεται έως τώρα στην ομάδα και από την παρουσία της στα τρία φιλικά επί πολωνικού εδάφους, μέσα από τα οποία, όπως τόνισε στις πρόσφατες δηλώσεις του, εντόπισε και κάποιες μικροαδυναμίες, πάνω στις οποίες θα δουλέψει μαζί με τους παίκτες του προκειμένου να τις διορθώσει.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Πονά στη μέση ο Μότα, αλλά δεν τον πιέζουν

Ο 53χρονος τεχνικός πήρε τις απαραίτητες σημειώσεις, έχει ενημερώσει τους παίκτες του για τις αδυναμίες που εντόπισε και αναμένει από αυτούς να εφαρμόσουν στο γήπεδο τις οδηγίες που θα τους δώσει για να υπάρξει βελτίωση στον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Η μπίλια γυρίζει για τη 15η θέση

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα θέλει να είναι δίκαιος με τους παίκτες του και θα προσπαθήσει να δώσει περίπου τον ίδιο χρόνο συμμετοχής σε όλους, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Στόχος του είναι να καταλήξει στους εκλεκτούς παίκτες που θα προορίζει για βασικούς. Το αυριανό τελευταίο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανιώνιο (19:00) θεωρείται πολύ σημαντικό, καθώς ίσως να είναι και το πιο δυνατό τεστ των πρασίνων στην Πολωνία.

Διαβάστε επίσης: Oμόνοια: Κούσουλος non stop, ηγέτης ο Γκαφούρ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ