aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σηκώνει μανίκια, κατέληξε στις επιλογές για προπονητή

Ομόνοια: Σηκώνει μανίκια, κατέληξε στις επιλογές για προπονητή

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Έρχεται και σηκώνει μανίκια, ώστε να «τρέξει» τον προγραμματισμό. Ο Άνχελ Γκόμεθ Ρουίς, ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, φθάνει σήμερα στην Κύπρο προετοιμασμένος. Έχει ήδη κάνει αρκετή προεργασία τόσο στο κεφάλαιο προπονητής όσο και στην αξιολόγηση του υφιστάμενου ρόστερ και αναλόγως θα κινηθεί για προσθήκες. Η Ομόνοια πέρασε στη νέα εποχή και τα πάντα, πλέον, κινούνται στους ρυθμούς που επιθυμεί ο Σταύρος Παπασταύρου, πάντα με τη συνεργασία από πλευράς σωματείου.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Έρχεται ο Γκόμεθ, φέρνει προπονητή και παίρνει «σκούπα»

Ο 41χρονος τεχνικός διευθυντής, λοιπόν, θα θελήσει να τρέξει το νερό στ’ αυλάκι και να «χτίσει» τη νέα Ομόνοια. Πληροφορίες τον φέρουν να έχει καταλήξει στις βασικές επιλογές για τον πάγκο της ομάδας και είναι θέμα χρόνου να προκύψει το όνομα του εκλεκτού προπονητή. Θα θελήσει να φέρει στην ομάδα τεχνικό που τον γνωρίζει πολύ καλά, που ταιριάζει στη φιλοσοφία του και αυτήν που θα θελήσουν να περάσουν στην ομάδα, γι’ αυτό και είναι πολύ πιθανό να προέρχεται από την ισπανική αγορά.

Διαβάστε επίσης: Θύρα 9: «Πέθανε εκείνο που μας παρέδωσαν οι πατεράδες μας»

Ο Πλουτής Αβραάμ έχει προσληφθεί στη θέση διευθυντή ποδοσφαίρου και θα είναι ο άνθρωπος που θα έχει υπό την ευθύνη του τα οργανωτικά και λειτουργικά θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ