Ομόνοια: Σενάριο για Μπεργκ και Εθνική Πολωνίας!

berg

Ως έναν από τους υποψήφιους για να αναλάβουν τον πάγκο της Εθνικής Πολωνίας, μετά τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Γέρζι Μπρζέτσεκ, θεωρούν τα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας τον Χένινγκ Μπεργκ. O Nορβηγός προπονητής έχει καλό όνομα στη χώρα από τη θητεία του στη Λέγκια, την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2014 και του κυπέλλου του 2015.

Σύμφωνα όσα διαρρέονται στον πολωνικό Τύπου και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στους υποψήφιους είναι ο προπονητής της Ομόνοιας. «Ο Γέρζι Μπρζέτσεκ απολύθηκε από τη θέση του προπονητή της πολωνικής εθνικής ομάδας. Λέγεται ανεπίσημα ότι ο Χένινγκ Μπεργκ θα είναι ο αντικαταστάτης», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Το συμβόλαιο του Χένινγκ Μπεργκ με την Ομόνοια ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Στο «Ηλίας Πούλλος» είναι ευχαριστημένοι με το έργο του Νορβηγού, αφού μέσα στο 2020 οι πράσινοι κατέγραψαν ιστορικές επιτυχίες, όμως δεν προέκυψε κάποια εξέλιξη μέχρι στιγμής, τουλάχιστον σε βαθμό που να «δένει» τον Χένινγκ Μπεργκ επισήμως στο «τριφύλλι» για τα επόμενα χρόνια.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ