Ομόνοια: Σε συζητήσεις με Ολυμπιακό για τον Μπρούνο ντα Σίλβα

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Στο πλαίσιο των καλών σχέσεων που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε Ομόνοια και Ολυμπιακό Πειραιώς, πριν και μετά από το φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες στου Ρέντη (3-0 στις 29 Ιουλίου), ήταν αναμενόμενο πως θα προέκυπταν ειδήσεις που να αφορούν μετεγγραφικές συμφωνίες ανάμεσα σε πράσινους και ερυθρόλευκους.

Ας μην ξεχνάμε πως φημολογήθηκε ο δανεισμός του Ιωάννη Κωστή στην Ομόνοια, ενώ γράφτηκε στην Ελλάδα πως οι Πειραιώτες παρακολουθούν τον Ανδρόνικο Κακουλλή και τον Λοΐζο Λοΐζου. Από αυτά τίποτα δεν επιβεβαιώθηκε μέχρι στιγμής…

Φαίνεται, όμως, πως προκύπτει κάτι το οποίο είναι βάσιμο. Η Ομόνοια, διέρρευσε πως είναι σε επαφή με την ομάδα του Πειραιά για την παραχώρηση του 26χρονου Βραζιλιάνου πολυθεσίτη μεσοεπιθετικού, Μπρούνο ντα Σίλβα, στο «τριφύλλι» με τη μορφή δανεισμού.

Διαβάστε τι είχαμε γράψει αρχές Ιουλίου:

Πρόκειται για παίκτη ο οποίος δεν ήταν βασικός στη λήξασα σεζόν στον Ολυμπιακό Πειραιώς, παίζει στα δύο άκρα της επίθεσης και ως επιτελικός χαφ και τέθηκε εκτός πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς και αναζητείτο ομάδα για να πάει δανεικός ο παίκτης.

Από τις 9 Ιουλίου, η ιστοσελίδα μας είχε αποκαλύψει ότι στην Ελλάδα φρόντισαν από πολύ νωρίς να κάνουν προεργασία για να του βρουν ομάδα στον παίκτη και το ενδεχόμενο να πέσουν ματιές και από ομάδες της Κύπρου που έψαχναν για… ακραία ενίσχυση, ήταν ορατό. Ήδη κάποιοι «διαμεσολαβητές» ήταν ενήμεροι από τότε και ενημέρωσαν με τη σειρά τους και μερικούς παράγοντες κυπριακών ομάδων, εξ αυτών και της Ομόνοιας.

Αξίζει καταληκτικά να αναφέρουμε ότι την πόρτα του Ολυμπιακού κτύπησε επισήμως και ο Ατρόμητος Περιστερίου, ενώ τον Λατίνο παίκτη αξιολογούν κι άλλες ελληνικές ομάδες στις οποίες μπορεί να παίξει και πάρει χρόνο συμμετοχής. Στον Ατρόμητο εξάλλου, είχε αγωνιστεί ξανά ο Μπρούνο (Ιανουάριος 2018 – Ιούνιος 2019 / 38 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρωτάθλημα) ως δανεικός από τη ΛΑΣΚ, προτού τον αγοράσει από την αυστριακή ομάδα ο Ολυμπιακός Πειραιώς.

Τη διετία 2015-17 ήταν στην Αούστρια Λούστεναου (58 συμμετοχές και 12 γκολ), ενώ πριν από τον Ατρόμητο, έπαιξε για έξι μήνες στη ΛΑΣΚ (18 αγώνες και ένα τέρμα).

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ