aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σε… πτώση οι πλάγιες επιθετικές λύσεις

Ομόνοια: Σε… πτώση οι πλάγιες επιθετικές λύσεις

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Δυο γκολ στα τρία τελευταία ματς πέτυχε η Ομόνοια, γεγονός που επηρέασε τα αποτελέσματα της ομάδας, δυο ισοπαλίες και μια ήττα. Ήταν απόρροια της συνολικής κακής εικόνας του «τριφυλλιού», ιδιαίτερα στην ήττα από την Πάφο και περισσότερο στην εντός έδρας ισοπαλία με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, αυτό που φάνηκε εντονότερα, ήταν η μη λύσεις από τους εξτρέμ.

Διαβάστε επίσης: Η επιλογή που γυροφέρνει στο μυαλό του Μπεργκ

Τόσο ο Μποτεάκ που επανήλθε από τραυματισμό όσο και ο Έζρα, δεν μπόρεσαν να πλαγιοκοπήσουν και να μεταφέρουν την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, εκεί που γίνεται επικίνδυνος ο Ντέρμπισαϊρ. Είναι ένα θέμα από τα πολλά που καλείται να δώσει λύση ο Μπεργκ, τόσο με τις επιλογές του όσο και με τον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας. Ο Μποτεάκ μπορεί να παίξει και σε ελεύθερο ρόλο πλαισιώνοντας τον Άγγλο επιθετικό και να αξιοποιήσει τον Χριστοφή στο δεξί άκρο. Ή ακόμη ο Γάλλος να μετακινηθεί αριστερά.

Διαβάστε επίσης: Ξεχώρισε στο χειρότερο της, καμία ευθύνη στον Φαμπιάνο

Εναπόκειται στον Νορβηγό τεχνικό να βρει τις λύσεις και η Ομόνοια να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο στη συνέχεια. Αυτό που είναι ξεκάθαρο όμως, είναι ότι ο Τιάγκο δεν πρέπει να μετακινείται από τη θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής αφού πέρα από τον οργανωτικό τομέα, συμβάλλει τα μέγιστα ανασταλτικά, δίνει λύση με τα τρεξίματα και τις επιστροφές του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ