aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Σε περίοπτη θέση ο Ιδιάκεθ

Ομόνοια: Σε περίοπτη θέση ο Ιδιάκεθ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται η Ομόνοια μετά την απόλυση του Χουάν Κάρλος Ολίβα. Ο Άνχελ Γκόμεθ πήρε εντολή από τον Σταύρο Παπασταύρου για εξεύρεση του νέου «αφεντικού» στον πάγκο του τριφυλλιού και σύμφωνα με πληροφορίες του Goal.com.cy βρίσκεται σε περίοπτη θέση το όνομα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Ο Βάσκος τεχνικός από το βράδυ της Κυριακής πήρε χαρτί «απόλυσης» από τη Σαραγόσα και όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η περίπτωση του απασχολεί έντονα την ομάδα του τριφυλλιού. O 46χρονος προπονητής εργάστηκε στην ΑΕΚ Λάρνακας τη διετία 2016-2018 και μάλιστα πανηγύρισε πέρυσι την κατάκτηση του κυπέλλου με τους κιτρινοπράσινους.

Διαβάστε επίσης: Οι πρόεδροι πήραν φόρα και δεν… συμμαζεύονται!

Στα θετικά για τον Ιδιάκεθ προστίθεται το γεγονός πως γνωρίζει τόσο την Ομόνοια, όσο και το κυπριακό ποδόσφαιρο. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο και τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις, καθώς στόχος των διοικούντων είναι μέχρι αύριο να υπάρχει νέος προπονητής και το Σάββατο να βρίσκεται στον πάγκο στο παιχνίδι με την Πάφο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τέλος ο Ολίβα, αναλαμβάνει ο Γκόμεθ!

Όσον αφορά το όνομα του Τόμας Κρίστιανσεν, το οποίο έχει δει το φως της δημοσιότητας ως υποψήφιος προπονητής της Ομόνοιας, σύμφωνα με πληροφορίες του Goal δεν βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ