aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑOμόνοια: Πρόβλημα με Ζόρντι Γκόμεθ, τα νεότερα από Πολωνία (pics)

Oμόνοια: Πρόβλημα με Ζόρντι Γκόμεθ, τα νεότερα από Πολωνία (pics)

Δεύτερη ημέρα προετοιμασίας στην Πολωνία για την Ομόνοια με το γραφείο Τύπου των πρασίνων να ενημερώνει πως ο Ζόρντι Γκόμεθ προπονήθηκε ατομικά στο γυμναστήριο λόγω κάκωσης στο γόνατο και μάλλον δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό της Πέμπτης (18/7, 19:00) με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Ατομικά γυνάστηκε ο Παναγή, ενώ ο Τζιωνής ανέβασε ρυθμούς και ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος.

Αναλυτικά η ενημέρωση

«Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η 2η ημέρα παρουσίας της ομάδας μας στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου “Mistral”, στο Gniewino της Πολωνίας όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ο Κωνσταντίνος Παναγή ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Μαρίνος Τζιωνής μέρος του κανονικού προγράμματος και εξειδικευμένη ατομική προπόνηση, ενώ ο Γιόρντι Γκόμεθ προπονήθηκε ατομικά στο γυμναστήριο λόγω κάκωσης στο γόνατο.

Το πρόγραμμα για αύριο περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση, ενώ το απόγευμα η ομάδα μας θα δώσει το πρώτο φιλικό παιχνίδι στην Πολωνία με αντίπαλο την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του “Mistral”, θα ξεκινήσει στις 19:00 (ώρα Κύπρου) και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την PrimeTel».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ