aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Προχωρά σε ακόμη μια προσθήκη, εντοπίστηκε ο εκλεκτός

Ομόνοια: Προχωρά σε ακόμη μια προσθήκη, εντοπίστηκε ο εκλεκτός

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η μετεγγραφή του Ζοέλ Περέιρα δεν θα είναι η μοναδική για το δεξί άκρο της άμυνας, κάτι που είχαμε σημειώσει εξ αρχής στο «Goal». Οι πράσινοι, λοιπόν, θα προχωρήσουν στην προσθήκη ακόμη ενός ποδοσφαιριστή για τη συγκεκριμένη θέση, πιθανότατα πιο έμπειρου από τον Πορτογάλο.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι 2+1+1 κινήσεις, ρίσκο και κορμός

Μάλιστα, εντοπίστηκε ο εκλεκτός και οι δυο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές, με στόχο να υπάρξει κατάληξη το συντομότερο και να πέσουν οι υπογραφές. Σημειώνεται πως, στη θέση του δεξιού μπακ μπορεί να αγωνιστεί και ο Χάρης Μαυρίας, που υπολογίζεται περισσότερο ως εξτρέμ. Από τη στιγμή που επανέρχεται και ο Χριστοφή, στον οποίο στηρίζουν πολλά στη νέα προσπάθεια που γίνεται στην Ομόνοια, είναι ορατό το ενδεχόμενο να μην γίνει άλλη κίνηση για δεξιό εξτρέμ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Οι μέσοι και ο… δεύτερος φορ

Για την ώρα, υπάρχουν αρκετές κενές θέσεις στο ρόστερ και οι προτεραιότητες εστιάζονται αλλού, στο αριστερό άκρο σε άμυνα και επίθεση, στόπερ, μέσους και «δεύτερο» επιθετικό. Αυτή εβδομάδα, η τελευταία πριν την έναρξη της προετοιμασίας, θα φέρει μετεγγραφικές εξελίξεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ