aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πρέπει να προσέχει για να (τον) έχει…

Ομόνοια: Πρέπει να προσέχει για να (τον) έχει…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Πέντε παίκτες της Ομόνοιας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έχουν «κιτρινιστεί», όμως ο Μίκαελ Λούφτνερ είναι ο μοναδικός που βρίσκεται στο όριο και που κινδυνεύει άμεσα, καθώς με μία ακόμα κίτρινη κάρτα θα κληθεί να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής κι η ομάδα θα στερηθεί τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Γι’ αυτό στον επικείμενο αγώνα με αντίπαλο την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης» θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός για να μπορέσει να δηλώσει «παρών» στο ακόμη δυσκολότερο παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (20/10).

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια – PrimeTel: Μαζί μέχρι το 2024!

Έτσι, θα δώσει και στον Χούμποτσαν, ο οποίος αποκτήθηκε στο φινάλε της μετεγγραφικής περιόδου, τον χρόνο να φτάσει σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας για να είναι πανέτοιμος σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη. Φυσικά, υπάρχουν επιλογές, όπως του Κούσουλου και του Κατελάρη, για να καλυφθεί ενδεχόμενο κενό του Τσέχου αμυντικού, ο οποίος είναι βασικός και αναντικατάστατος στα τέσσερα πρώτα ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ