Ομόνοια: Πως σχολίασε ο Χένινγκ Μπεργκ το φιλικό με την Μπεϊτάρ

Δηλώσεις στην κάμερα της Primetel παραχώρησε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα της Ομόνοιας με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (1-3), ο προπονητής των πρασίνων Χένινγκ Μπεργκ.

Αρχικά ο Νορβηγός τεχνικός ανέφερε για τη φιλοσοφία που θέλει να έχει η ομάδα του: «Θέλαμε να κυριαρχήσουμε, να έχουμε την κατοχή, να φτιάξουμε ευκαιρίες και χωρίς την μπάλα να μην δεχτούμε πολλές επιθέσεις. Είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας, είναι καλό το ότι είδα τους παίκτες μου να παίρνουν λεπτά, είχαμε λίγα κενά όμως σε αυτό το στάδιο δεν είμαστε έτοιμοι. Είμαστε ακόμη στη μέση της προετοιμασίας».

Ερωτηθείς για τα θετικά του φιλικού με την Μπεϊτάρ, απάντησε: «Νομίζω μερικοί από τους επιθετικούς στη δημιουργία ήταν καλοί, μπορούσαμε να σκοράρουμε, είχαμε καλές κινήσεις και έλειψε η τελική πάσα. Αμυντικά στα πρώτα 10 λεπτά είχαμε προβλήματα αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε. Η Μπειτάρ ήταν λίγο πιο γρήγορη και αυτό έχει να κάνει με τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών».

Κλείνοντας ανέφερε για τον κόσμο της Ομόνοιας και τι να περιμένουν οι οπαδοί απο την ομάδα: «Είμαι χαρούμενος που τους είδα στην πρώτη προπόνηση. Ξέρω ότι όταν η ομάδα πάει καλά μπορούν να δημιουργήσουν ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Πρέπει να αναγνωρίσουν όλοι ότι κάνουμε ότι καλύτερο και προσπαθούμε να κερδίζουμε και να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Αν καταφέρουμε να βγάλουμε συνδυασμούς και επιθετικότητα τότε θα είναι και ο κόσμος ικανοποιημένος».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ