aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πώς ήταν με τον Εθνικό; Καμία σχέση!

Ομόνοια: Πώς ήταν με τον Εθνικό; Καμία σχέση!

Η εμφάνιση της Ομόνοιας στο «Τάσος Μάρκου» κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, ήταν κατά πολύ καλύτερη σε σχέση με το προ μίας αγωνιστικής παιχνίδι με τον Εθνικό στο ΓΣΠ (2-0). Και ας αγχώθηκε να κάμψει την αντίσταση των βυσσινί και χρειάστηκε το παρθενικό γκολ του νεοαποκτηθέντος σέντερ φορ Μάρκο Τσέποβιτς στο 80ό λεπτό για να πάρει τη νίκη με 1-0.

Απέναντι στη φορμαρισμένη αντίπαλό τους και μάλιστα στην έδρα της, οι πράσινοι δημιούργησαν πολλές προϋποθέσεις, ενώ είχαν πολύ καλό ρυθμό ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Το θετικό ήταν ότι δεν πνίγηκαν σε ένα ποτήρι νερό όσο δεν ερχόταν το γκολ και βρήκαν τον τρόπο να ξεκλειδώσουν την αντίπαλη άμυνα, έστω και από στατική φάση.

Στα συν ασφαλώς, πέρα από το τρίποντο και τον… λογαριασμό που άνοιξε ο Σέρβος επιθετικός με τα αντίπαλα δίχτυα στην Κύπρο, συμπεριλαμβάνεται η παρουσία του Λοΐζου Λοΐζου. Ο νεαρός Κύπριος επιθετικός εισήλθε στο γήπεδο στο 54’ και έδωσε πνοή στην Ομόνοια, βοηθώντας τη να γίνει πιο επικίνδυνη.

Τέλος, στα αξιοσημείωτα η επέκταση του αήττητου σερί του «τριφυλλιού» για 11η αγωνιστική. Το τρίποντο, δε, την έφερε στην κορυφή, ισοβαθμώντας αλλά υπερέχοντας του Απόλλωνα λόγω των μεταξύ τους αποτελεσμάτων (2-1, 0-0). Θα περιμένει όμως την κυριακάτικη (24/1) επίσκεψή του στην έδρα της Νέας Σαλαμίνας, για να δει πού θα τη φέρει το τέλος της 21ης αγωνιστικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ