aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πολυεργαλείο στη μεσαία γραμμή

Ομόνοια: Πολυεργαλείο στη μεσαία γραμμή

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στον Μπεργκ αρέσουν οι ποδοσφαιριστές που είναι σε θέση να κάνουν πολλά πράγματα στο παιχνίδι τους, να καλύπτουν διάφορους χώρους και να υπάρχει η ευχέρεια να αγωνιστούν πέρα της μιας θέσης. Τέτοιος είναι ο Μιξ Ντίσκερουντ, τον οποίο η Ομόνοια έβαλε στο μάτι. Ο 30χρονος Νορβηγοαμερικανός, βάσει της προϋπηρεσίας του σε αρκετές ομάδες όπως οι Στάμπαεκ, Γάνδη, Ρόζενμποργκ, Γκέτεμποργκ, Μάντσεστερ Σίτι (Κ23), Ουλσάν Χιουντάι, Χέλσινκμποργκ, Ντενίλζισπορ, κλήθηκε να αγωνιστεί ως ανασταλτικός μέσος, «οκτάρι», επιτελικός μέσος και ακραίος μεσοεπιθετικός.

Πολυεργαλείο ο Μιξ, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Μπεργκ, έχει πλήρη άποψη και επιθυμεί να τον έχει στο ρόστερ της Ομόνοιας τη νέα περίοδο. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, όμως καταβάλλεται προσπάθεια από την Ομόνοια να τον ντύσει στα πράσινα. Πληροί το πακέτο των στοιχείων που ο Μπεργκ θέλει για τον ποδοσφαιριστή στη μεσαία γραμμή και άρχισαν οι ενέργειες για να προκύψει συμφωνία.

Το συμβόλαιο του Ντίσκερουντ με την Ντενίλζισπορ ολοκληρώνεται τέλος Ιουνίου. Ο τουρκικός σύλλογος προτίθεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ του και σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν προτίθεται να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον 30χρονο μέσο. Εξέλιξη που ανοίγει τον δρόμο ένταξής του στην Ομόνοια, εφόσον προκύψει συμφωνία. Ο σύλλογος της Λευκωσίας βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του Ντίσκερουντ, προσδοκώντας ότι σύντομα θα είναι σε θέση να δώσουν τα χέρια. Την ίδια ώρα, υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές σε περίπτωση που για τον οποιοδήποτε λόγο δεν προχωρήσει του Ντίσκερουντ. Οι όποιες συζητήσεις είναι σε πρώιμο στάδιο και δεν αναμένεται εξέλιξη πριν τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

Οι πράσινοι αρχίζουν προετοιμασία την Τρίτη και θεωρείται απίθανο να προκύψει νέο πρόσωπο πέρα από τις μετεγγραφές που ανακοινώθηκαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ