aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πλήρωσε τα αντανακλαστικά της και τα σημάδια… ανασφάλειας

Ομόνοια: Πλήρωσε τα αντανακλαστικά της και τα σημάδια… ανασφάλειας

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Βάσει ποδοσφαιρικής λογικής και αθλητικής δικαιοσύνης, η Ομόνοια θα έπρεπε να φύγει με έναν βαθμό από την Αρένα. Όχι γιατί έθελξε με την εμφάνισή της στον αγωνιστικό χώρο ή γιατί ήταν καλύτερη από την ΑΕΚ, αλλά επειδή είδε στα μάτια μια πιο δεμένη και μπαρουτοκαπνισμένη ομάδα που αγωνιζόταν στην έδρα της, με περισσότερα ματς στα πόδια της.

Διαβάστε επίσης: Η ικανοποίηση του Ολίβα χωρίς… παύση

Η ουσία όμως δεν αλλάζει. Οι παίκτες του Χουάν Κάρλος Ολίβα δεν πλησίασαν το… ταμείο και επέστρεψαν στη Λευκωσία με τη άδεια τη βαλίτσα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Από τη στιγμή που οι πράσινοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, έφτιαξαν ευκαιρίες για γκολ αλλά δεν έστειλαν την μπάλα στο αντίπαλο πλεκτό για να έχουν το πάνω χέρι, ήταν λογικό αν δέχονταν πρώτοι γκολ να το πληρώσουν.

Διαβάστε επίσης: Ο Ιβάν ο τρομερός… καθάρισε για την ΑΕΚ «πληγώνοντας» την Ομόνοια!

Όπως και έγινε! Στο 62ο λεπτό και ενώ η Ομόνοια συνέχισε να πιέζει ψηλά κάτι που σε κάποιες περιπτώσεις έφερνε λάθη από τους παίκτες της ΑΕΚ που δεν εκμεταλλεύτηκαν οι πράσινοι, βρέθηκε πίσω στο σκορ η λευκωσιάτικη ομάδα με ένα «φτηνό» γκολ. Και τότε ήταν που εμφάνισε σημάδια… ανασφάλειας και κακά αντανακλαστικά. Χρειάστηκε να περάσουν περίπου 20λεπτά μετά το γκολ για να πιέσει πραγματικά για την ισοφάριση. Ήταν ήδη αργά. Η Ομόνοια έδωσε την ευκαιρία στην ΑΕΚ να αμυνθεί σωστά και να μην επιτρέψει παραβίαση της εστίας της. Χάθηκε δηλαδή πολύτιμος χρόνος μέχρι να υπάρξει αντίδραση από πλευράς πρασίνων και η ήττα δεν αποφεύχθηκε.

Διαβάστε επίσης: Ομονοιάτικο ερώτημα προς τη διοίκηση Καραπατάκη

Πλέον οι πράσινοι καλούνται να αφήσουν πίσω το παιχνίδι με την ΑΕΚ, να κρατήσουν τα θετικά και να επικεντρωθούν στα αρνητικά προκειμένου να τα διορθώσουν, για να «χτίσουν» πάνω στις βάσεις που φαίνεται πως ήδη μπήκαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ