aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πιο τραγική πεθαίνεις!

Ομόνοια: Πιο τραγική πεθαίνεις!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πιο προβλεπτή… πεθαίνεις! Η ανάπτυξη της Ομόνοιας στο ματς με τον Ερμή, ήταν πιο αργή και από την ομίχλη. Το γεγονός αυτό, έκανε πλήρως προβλέψιμο το παιχνίδι της ομάδας του Μπεργκ, το οποίο αντιμετώπισε με ευκολία ο αντίπαλος.

Την ίδια ώρα, οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» παρουσιάστηκαν απαθείς, χωρίς νεύρο και αποφασιστικότητα, σ’ ένα ματς που «καίγονταν» για το τρίποντο. Καμιά δικαιολογία, ίσως για τη χειρότερη φετινή εμφάνιση των πρασίνων.

Ο Μπεργκ, ενώ όλοι έβλεπαν ότι η Ομόνοια παραπαίει, έκανε αλλαγή στο 72’ και μετά στο 90’! Δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα του, που ήταν τραγική.

Η κατάληξη ήταν, η Ομόνοια να έχει απώλεια βαθμών για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι. Έχασε κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια διεκδίκησης του στόχου της αφού, πλέον, είναι στο -9 από την κορυφή.

Διαβάστε επίσης: Μπεργκ: «Παράξενο που δεν δόθηκαν τα πέναλτι. Εγώ το πιστεύω, δεν ξέρω εσείς»

Ο προβληματισμός στο σύλλογο της Λευκωσίας είναι μεγάλος, αφού η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει μικρομεσαίες ομάδες και για πέντε συνεχόμενα ματς απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους αγνοεί τη νίκη. Βαδίζει και παραπαίει και κανείς δεν γνωρίζει πότε θα σταματήσει.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια – Ερμή: Κοιμάται ο πράσινος ασθενής και ο Σολωμού

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ