Ομόνοια: Πιο έτοιμοι και πιο έμπειροι

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μέσα σ’ όλα τα καλά της φετινής σεζόν για την Ομόνοια, συγκαταλέγεται και η παρουσία νεαρών ποδοσφαιριστών, «δικών» της παιδιών από την ακαδημία της. Στους οκτώ Κύπριους που πήραν χρόνο συμμετοχής είναι και τέσσερις νεαροί κάτω των 18 ετών. Πρόκειται για τους Ανδρόνικο Κακουλλή, Μαρίνο Τζιωνή, Λοΐζο Λοΐζου και Χαράλαμπο Χαραλάμπους.

Όλοι τους κλήθηκαν και υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο, γεγονός που φανερώνει πως, στην Ομόνοια πιστεύουν στην ανέλιξή τους και μπορούν στο μέλλον να αποτελέσουν βασικές μονάδες της ομάδας. Παίρνοντας χρόνο φέτος, σε μια απαιτητική σεζόν, την επόμενη αλλά και γενικότερα τα προσεχή χρόνια, θα είναι πιο έτοιμοι και έμπειροι να προσφέρουν περισσότερα. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ τους, η εμπιστοσύνη που τους δείχνει ο Μπεργκ αλλά και όλοι στην ομάδα, θα τους βοηθήσει να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Γιατί, για να αποτελούν μέλη του ρόστερ της φετινής Ομόνοιας, που διαθέτει τεράστια ποιότητα, σημαίνει ότι και το αξίζουν και τους πιστεύουν. Η μπάλα είναι στα δικά τους πόδια να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που τους έχει δοθεί. Άλλωστε στην εποχή μας, με την ξενομανία που επικρατεί, λίγοι είναι αυτοί που αναδεικνύονται από την ακαδημία του κάθε συλλόγου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ