Ομόνοια: Περί των (μη) αλλαγών του Μπεργκ ο λόγος

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Λόγος για τη μη πραγματοποίηση και των τριών αλλαγών από τον Μπεργκ σε άλλο ένα παιχνίδι γίνεται εκ νέου από το βράδυ του Σαββάτου. Έκανε δύο αυτή τη φορά (με τον Εθνικό προχώρησε μόνο σε μία), με τη δεύτερη στο 90’+1 απλώς για να κερδίσει χρόνο.

Σ’ ένα ματς, που φάνηκε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο η Ομόνοια να θέλει φρεσκάρισμα στη μεσαία γραμμή, όμως ο Νορβηγός τεχνικός έκανε μόλις την πρώτη στο 80’, αλλάζοντας πρόσωπο στην επίθεση. Εάν με τον Εθνικό η εικόνα της ομάδας ήταν καλή, δεν μπορεί να λεχθεί το ίδιο από τον Μπεργκ για το ντέρμπι με την ΑΕΛ, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Και είχε στον πάγκο επιλογές, όπως οι Κατελάρης, Κούσουλος, Χριστοφή, Έζρα.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τα ντέρμπι, το μηδέν και ο… μικρός

Οι δυο πρώτοι μπορούσαν να φρεσκάρουν τη μεσαία γραμμή και οι άλλοι δύο με την ταχύτητά τους, αφού η Ομόνοια επέλεξε να δώσει χώρο στην ΑΕΛ, θα μπορούσαν να δώσουν λύση στις αντεπιθέσεις. Η άποψη που επικρατεί και συζητείται στις τάξεις του κόσμου της ομάδας, έστω κι αν έφθασε στην επιτυχία, είναι ότι ο προπονητής δεν βοήθησε την ομάδα του όσο θα έπρεπε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ