aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Περέιρα κι άλλος ένας για δεξιά

Ομόνοια: Περέιρα κι άλλος ένας για δεξιά

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το συμβόλαιο του Αλμπέρτο Λόρα ολοκληρώθηκε 31 Μαΐου και δεν ανανεώθηκε, ενώ ο Μάρκο Μότα αν και διατηρεί συμβόλαιο τέθηκε εκτός πλάνου. Αποτέλεσμα; Η θέση του δεξιού μπακ να μείνει «ορφανή» και την Ομόνοια να ψάχνει ποδοσφαιριστές για να την καλύψουν. Εκτός απροόπτου οι πράσινοι θα κινηθούν για δυο επιλογές.

Διαβάστε επίσης: «Χαμηλώνουμε τις τιμές! Διαρκείας και γήπεδο… αφήνουμε την τηλεόραση!»

Η μια πιθανότατα να είναι ο Ζοέλ Περέιρα ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που ανήκει στη Δόξα. Ο 22χρονος μπακ πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με την ομάδα της Κατωκοπιάς, η οποία εάν ικανοποιηθεί οικονομικά είναι έτοιμη να τον παραχωρήσει. Παρόλο που διαφάνηκε τις προηγούμενες μέρες ότι ο Περέιρα θα καταλήξει στην Πάφος FC, τελικά αυτό δεν έγινε αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο ποδοσφαιριστής δεν έμεινε ικανοποιημένος με κάποιους όρους στο συμβόλαιο που του προσφέρθηκε.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Στην Νορβηγία ο Χένινγκ Μπεργκ, έδωσε ονόματα παικτών

Το γεγονός αυτό φέρει την Ομόνοια να μπαίνει εκ νέου στη διεκδίκηση του νεαρού Πορτογάλου. Μάλιστα, πληροφορίες φέρουν την ομάδα της Λευκωσίας να έχει, πλέον, τον πρώτο λόγο για τον Περέιρα, ποδοσφαιριστής που θα καταλάβει θέση στον Κατάλογο Β. Εξέλιξη που θα επιτρέψει στην Ομάδα Προγραμματισμού να προβεί εκτός απροόπτου και στην προσθήκη άλλου ποδοσφαιριστή, πιο έμπειρου για τη θέση του δεξιού μπακ.

Οι όποιες εξελίξεις στην περίπτωση Περέιρα θα τρέξουν τις επόμενες μέρες, με την Ομόνοια να παρουσιάζεται σχεδόν έτοιμη να αρχίσει να… πυροβολεί με ανακοινώσεις για μετεγγραφές από την προσεχή Τρίτη. Εφόσον υπάρξει κατάληξη με τον Πορτογάλο, που φέρεται να βλέπει με θετικό μάτι τη μετακίνησή του στην Ομόνοια αλλά και με τη Δόξα, ο 22χρονος μπακ ίσως αποτελέσει μια από τις πρώτες προσθήκες των πρασίνων, μετά τον Τιάγκο που είναι ο μοναδικός έως τώρα που έχει υπογράψει συμβόλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ