aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Παίζει τα «ρέστα» της για Ακιντόλα, έρχεται ο Ασάντε

Ομόνοια: Παίζει τα «ρέστα» της για Ακιντόλα, έρχεται ο Ασάντε

Πάτησε «γκάζι» για ολοκλήρωση του μετεγγραφικού σχεδιασμού η Ομόνοια. Μετά την απόκτηση του Καλί Σενέ, είναι σε προχωρημένες επαφές με τον Γκανέζο Ερνέστ Ασάντε, ο οποίος αναμένεται στην Κύπρο το σαββατοκύριακο ενώ δεν σταματούν εδώ!

Διακαής πόθος του Χένινγκ Μπεργκ είναι ο Νταβίντ Ακιντόλα. Η Ομάδα Προγραμματισμού του «τριφυλλιού» όπως και ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, το γνωρίζουν από πρώτο χέρι. Μάλιστα, ο διοικητικός ηγέτης των πρασίνων που ακολούθησε την αποστολή στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα με την Αραράτ-Αρμενία εμφανίζεται έτοιμος να κάνει ότι περνά από το χέρι του για να φέρει ξανά τον Νιγηριανό εξτρέμ στο «Ηλίας Πούλλος».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Από τους γρηγορότερους παίκτες στον κόσμο ο Ασάντε!

Ο 24χρονος εξτρέμ αγωνίστηκε 30’ στο χθεσινό φιλικό της Μίντιλαντ με το Αμβούργο και φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα ανατραπεί το σκηνικό που τον θέλει να αποχωρεί από τους πρωταθλητές Δανίας. Η Ομόνοια άνοιξε νέο κύκλο επαφών με τη διοίκηση της Μίντιλαντ με σκοπό να βρεθεί η χρυσή τομή και ο ταχύτατος εξτρέμ να τεθεί και πάλι υπό τις οδηγίες του Χένινγκ Μπεργκ. Το θετικό με τον Ακιντόλα είναι πως ακολούθησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Μίντιλαντ, γνωρίζει τα κατατόπια του «Ηλίας Πούλλος» και τα θέλω της τεχνικής ηγεσίας επομένως αν καρποφορήσουν οι προσπάθειες απόκτησής του τότε θα είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα το «τριφύλλι».

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Χωρίς πέντε βασικούς στην Πάφο, στην αποστολή ο Σενέ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ