aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Παίζει με τη μισή Αϊντχόφεν, εκτός 10 παίκτες, αμφίβολος ο Γκέτσε

Ομόνοια: Παίζει με τη μισή Αϊντχόφεν, εκτός 10 παίκτες, αμφίβολος ο Γκέτσε

Αποδεκατισμένη θα έρθει στην Κύπρο η Αϊντχόφεν για τον αγώνα της Πέμπτης (29/10) με την Ομόνοια για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Ολλανδοί μετά την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα της χώρας τους από την Φίτεσε έρχονται στην Κύπρο έχοντας στην «πλάτη» τους και την εντός έδρας ήττα από την Γρανάδα στην πρεμιέρα των ομίλων.

Ο κορωνοϊός «κτύπησε» για τα καλά την ομάδα του Ρότζερ Σμιντ, καθώς έξι ποδοσφαιριστές διαγνώστηκαν θετικοί και βρίσκονται σε καραντίνα. Μάλιστα, εκφράζονται φόβοι για περισσότερα κρούσματα αφού ορισμένοι εξ αυτών έλαβαν μέρος στην προπόνηση της ομάδας την προηγούμενη βδομάδα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Ολλανδία το ποδοσφαιρικό τμήμα της Αϊντχόφεν πέρασε εκ νέου από διαγνωστικό έλεγχο και αναμένονται τα αποτελέσματα. Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τον Σύλλογο θετικοί στον ιό βρέθηκαν οι: Ντένζελ Ντάμφρις, Κόντι Γκάκπο, Πάμπλο Ροσάριο, Τίμο Μπάουμγκαρτλ, Μαξίμ Ντελάνγκε και Ζοέλ Πίροε.

Εκτός πλάνου είναι επίσης οι τραυματίες Φαν Τζίνκελ, Γκουτέρες, Ρομέρο και Ομπίσμπο. Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή και του Μάριο Γκέτσε, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι με την Φίτεσε. Η αποστολή της Αϊντχόφεν αναμένεται να ανακοινωθεί την Τρίτη και είναι δεδομένο ότι οι Ολλανδοί θα ταξιδέψουν στην Κύπρο με πολλές και σημαντικές απουσίες.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Ο λόγος που δεν επιτρέπει η UEFA την πράσινη εμφάνιση

Η ιστοσελίδα sportskeeda.com κάνει εκτενή αναφορά στην πορεία των δύο ομάδων ενόψει της μεθαυριανής αναμέτρησης και προβλέπει την ενδεκάδα του Χένινγκ Μπεργκ. Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ ο Νορβηγός θα χρησιμοποιήσει τους ίδιους παίκτες που παρέταξε στην Τούμπα: Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέτσιακς, Γκόμες, Γκόμεθ, Μποτεάκ, Παπουλή, Τζιωνή και Ντούρις.

Όσο για την πρόβλεψη του τελικού σκορ; 1-1.

«Συνήθως, ένα παιχνίδι σαν αυτό φαίνεται προσαρμοσμένο για μια άνετη νίκη της Αϊντχόφεν, αλλά αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται πιθανό. Η PSV έχει τόσα πολλά θέματα να αντιμετωπίσει και αν λάβουμε υπόψη τις απώλειες παικτών είναι δεδομένο ότι χάνει από τη δυναμική της.

Η Ομόνοια σαφώς δεν είναι το ίδιο ισχυρή στα χαρτιά όσο οι Ολλανδοί αντίπαλοί τους, αλλά μπορεί να κάνει τη ζημιά, δεδομένου ότι το παιχνίδι είναι στην έδρας της και σίγουρα έχει την ικανότητα να “κλέψει” βαθμούς», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ