aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Πάει σε γνώριμη λύση προπονητή

Ομόνοια: Πάει σε γνώριμη λύση προπονητή

Στην αναζήτηση νέου προπονητή επικεντρώνονται οι προσπάθειες της διοίκησης της Ομόνοιας και του Νεόφυτου Λάρκου. O Γιάννης Aναστασίου αποτελεί και επίσημα παρελθόν από το πρωί της Δευτέρας. Η απόφαση ήταν ειλημμένη εδώ και μέρες και πλέον οι πράσινοι κοιτάζουν την επόμενη μέρα. Το βάρος πέφτει στον Διευθυντή Ποδοσφαίρου, Νεόφυτο Λάρκου, ο οποίος «ζυγίζει» όλα τα δεδομένα με σκοπό να πετύχει στην επιλογή του νέου προπονητή.

Η προσπάθεια στην Ομόνοια επικεντρώνεται στην επιλογή τεχνικού που να είναι σχετικά γνώριμη λύση. Οι πρώτες ενέργειες φανερώνουν πρόθεση για σύναψη συνεργασίας με προπονητή που να έχει επιδείξει έργο τα τελευταία χρόνια και παράλληλα να είναι σχετικά νεαρός και φιλόδοξος. Εάν είχε πέρασμα από την Κύπρο ή έστω από την Ελλάδα, είναι σημαντικό αφού θα γνωρίζει την πραγματικότητα αλλά και τη νοοτροπία.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια: Τα μηνιάτικα που παίρνει ο Αναστασίου και η επόμενη μέρα

Ωστόσο, στην Ομόνοια φαίνεται να αξιολογούν προπονητές από αρκετές αγορές, φτάνει να πληροί τα κριτήρια που τέθηκαν για τον νέο προπονητή. Οι όποιες ενέργειες είναι σε πρώιμο στάδιο. Την ίδια ώρα, όμως, θα γίνει προσπάθεια το κεφάλαιο «προπονητής» να κλείσει το συντομότερο, ώστε να δοθεί ο χρόνος σε συνεργασία με τους Λάρκου και Ταραπουλούζη, να στελεχώσουν την ομάδα για τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ