Ομόνοια: Πάει για μετεγγραφές Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά…

Η πανδημία του κορωνοϊό προκάλεσε προβλήματα υγείας σε εκατομμύρια ανθρώπους, ενώ και η οικονομία παγκόσμια επηρεάστηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ο Σταύρος Παπασταύρου τόνισε σε κάποια σημεία των δηλώσεων που παραχώρησε στην εκπομπή της Cablenet, «Χωρίς VAR», πως η πανδημία έφερε πολλά προβλήματα και στις ομάδες, ωστόσο όσον αφορά στην Ομόνοια, στόχος του προέδρου των πρασίνων είναι να την διατηρήσει στο επίπεδο που ανέβηκε φέτος.

Το «τριφύλλι» κατάφερε να… συνέλθει από την πρώτη και αποτυχημένη σεζόν που ο ισχυρός άντρας της Ομόνοιας ανέλαβε την προεδρία, και παρουσίασε ελκυστικό ποδόσφαιρο, βρισκόταν στην πρώτη θέση όταν αναβλήθηκε η σεζόν, ενώ ήταν και στους «4» του κυπέλλου. Αναμφίβολα, πραγματοποίησε πορεία πρωταθλητισμού, και ο στόχος παραμένει ο ίδιος και για τη νέα σεζόν, την ίδια ώρα που οι πράσινοι θα δώσουν το παρών τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Παπασταύρου λοιπόν, τόνισε μεταξύ άλλων πως το μπάτζετ δεν θα μειωθεί παρά την πανδημία, ωστόσο παράλληλα δεν θα γίνουν κινήσεις-υπερβολές που θα φέρουν προβλήματα στην ομάδα σε μεταγενέστερο στάδιο. «Θα κάνουμε μετεγγραφές Τσάμπιονς Λιγκ αλλά όχι υπερβολές». Εξάλλου, οι πλείστοι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το Καλοκαίρι του 2019 θα παραμείνουν, ενώ όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο μας ρεπορτάζ, ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» είναι διατεθειμένος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη ώστε να ενισχύσει το κέντρο της επίθεσης με ποιοτικό σέντερ φορ.

ΜΕΣΩΑΓΑΘΗ ΚΛΩΝΑΡΗ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ