aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: Ώρα για αγώνα με το «καλημέρα»

Ομόνοια: Ώρα για αγώνα με το «καλημέρα»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Πριν καλά-καλά προσαρμοστούν στα δεδομένα του βασικού σταδίου προετοιμασίας και να εγκλιματιστούν στο περιβάλλον του αθλητικού κέντρου «Ρέμες», οι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας καλούνται να δώσουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι. Οι πράσινοι θα αναμετρηθούν σήμερα, στις 18:00, με την ομάδα U23 της Βόλφσμπουργκ. Ένα παιχνίδι που προσφέρεται για ξεμούδιασμα αφού οι προπονήσεις γίνονται σε ψηλές εντάσεις και τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι βαριά.

Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα έχει μια πρώτη ευκαιρία να δει το έμψυχο δυναμικό του σε παιχνίδι και αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι σε θέση να αγωνιστούν. Σαφώς και θα θελήσει να διαπιστώσει εν ώρα αγώνα στοιχεία που θέλει να έχει στο παιχνίδι της η ομάδα του και άρχισαν σταδιακά να δουλεύουν στις προπονήσεις.

Διαβάστε επίσης: Οι 27 ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας ανά θέση

Συγκεκριμένα, στις προπονήσεις της ομάδας μετέχουν 24 ποδοσφαιριστές. Μόνο οι Κατελάρης και Δημητρίου έμειναν στην Κύπρο λόγω προβλήματος τραυματισμού και συνεχίζουν την αποκατάστασή τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ