aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΟμόνοια: «Όπλισε» και ετοιμάζεται να… πυροβολήσει

Ομόνοια: «Όπλισε» και ετοιμάζεται να… πυροβολήσει

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Βρισκόμαστε μέσα Ιουνίου αλλά ακόμη να ανακοινώσει μετεγγραφή η Ομόνοια. Παρόλο που έχει υπογράψει ο Τιάγκο Φερέιρα, ενώ είναι συμφωνημένος ο Ζοέλ Περέια και ενδεχομένως και άλλοι, ανακοίνωση δεν έχει προκύψει. Αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα τερματιστεί από την Τρίτη. Στον σύλλογο της Λευκωσίας ήδη «όπλισαν» και είναι έτοιμοι να αρχίσουν να… πυροβολούν. Είναι πιθανό το ενδεχόμενο να προκύψουν μαζεμέ νες ανακοινώσεις αφού υπάρχουν προχωρημένες επαφές με αρκετούς ποδοσφαιριστές.

Η ανυπομονησία, λοιπόν, των φίλων της Ομόνοιας πλησιάζει στο τέλος της. Δυο βδομάδες πριν την έναρξη της προετοιμασίας (1η Ιουλίου), θα αρχίσουν να μαθαίνουν επίσημα τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα φορέσουν τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος για πρώτη φορά. Ο Λάρκου έκανε λόγο πως «θα ήταν ευχής έργο να είχαμε το 80% ή το 90% των μετεγγραφών στο ξεκίνημα της προετοιμασίας». Αυτό βεβαίως δεν θα εξαρτηθεί μόνο από την πλευρά της Ομόνοιας αλλά και από τους υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους που εντοπίστηκαν, πότε θα απαντήσουν στην πρόταση του συλλόγου. «Δεν αδημονούμε και δεν θα πάρουμε παίκτες που δεν ταιριάζουν στα θέλω μας. Σίγουρα δεν θα πετύχουν όλες οι μετεγγραφές. Θα είναι πολύ μεγάλο σφάλμα να κάνουμε βιαστικές κινήσεις απλά για να κλείσουμε τον προγραμματισμό», πρόσθεσε ο αθλητικός διευθυντής στην παρουσίαση του Χένινγκ Μπεργκ.

Διαβάστε επίσης: Ομόνοια – Γούτας: Κρατάει χρόνια αυτή η «κολόνια»

Όσον αφορά στον Ζοέλ Περέιρα, η Ομόνοια ήλθε σε συμφωνία μαζί του και απομένει να τα βρει και με τη Δόξα στην οποία ανήκει ο 22χρονος Πορτογάλος μπακ. Από τη στιγμή που αποτελεί επιθυμία και του ποδοσφαιριστή να ντυθεί στα πράσινα και έχει ικανοποιηθεί οικονομικά, φαντάζει πιο εύκολο να προκύψει και συμφωνία ανάμεσα στους συλλόγους. Ο Πορτογάλος εκτός απροόπτου θα είναι μια από τις πρώτες ανακοινώσεις μετεγγραφών, ενώ πιθανότατα να ακολουθήσει αυτή του Τιάγκο.

Διαβάστε επίσης: Παπασταύρου: «Θέλουν χρήματα από Ομονοιάτες για τους ανταγωνιστές μας»

H Ομάδα Προγραμματισμού της Ομόνοιας είναι έτοιμη να καταλήξει σε τερματοφύλακα. Ο Μουριέλ Μπέγκερ, που αποτελεί την πρώτη επιλογή, έχει δεχθεί κρούση από ομάδα της Τουρκίας αλλά και δελεαστική πρόταση από την ομάδα του, την Μπελενένσες, τόσο οικονομικά όσο και σε διάρκεια συμβολαίου. Από τη στιγμή που οι πιθανότητες να πει το «ναι» είναι περιορισμένες, οι πράσινοι «καλοβλέπουν» 2-3 άλλες επιλογές και αναλόγως θα κινηθούν για σύναψη συνεργασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ